Er gaat niks boven Groningen

De perfecte organisatie voor uw vergadering

Culinair genieten

Overnachten in comfort en luxe

Ontdek de schoonheid van Groningen

Veel meer dan een hotel

Onze sfeervolle zalen bieden diverse mogelijkheden. Voor ieder budget een uitstekende formule. Maatwerk is ons werk.Onze sfeervolle zalen bieden diverse mogelijkheden. Voor ieder budget een uitstekende formule. Maatwerk is ons werk.
Het Falcon restaurant bereidt uitsluitend huisgemaakte gerechten met verse producten uit Groningen. Heerlijk borrelen in onze Falcon bar.Het Falcon restaurant bereidt uitsluitend huisgemaakte gerechten met verse producten uit Groningen. Heerlijk borrelen in onze Falcon bar.
Stad, strand & natuur binnen handbereik. Geniet van de landerijen rondom Groningen, u kunt ongestoord genieten.Stad, strand & natuur binnen handbereik. Geniet van de landerijen rondom Groningen, u kunt ongestoord genieten.
U kunt kiezen uit 3 type kamers: aantrekkelijk geprijsd, betaalbaar comfort of rust & luxe.
U kunt kiezen uit 3 type kamers: aantrekkelijk geprijsd, betaalbaar comfort of rust & luxe.

 

ZAKELIJK OVERNACHTEN

Business

Combineer uw werkzaamheden met een overnachting in ons hotel!

  • Comfortabel vergaderen op 5 minuten
    afstand van Groningen en Hoogezand
  • Ruime gratis parkeergelegenheid
  • Wij maken ons dagelijks sterk voor een
    uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Maatwerk is ons werk
  • Overnachten en vergaderen onder 1 dak
Bekijk de mogelijkheden

Beleef Groningen!

Evenementenkalender

Geniet van de prachtige concerten en evenementen die in de aankomende maanden in de stad Groningen te beleven zijn!

Bewonder de stad in deze mooie tijd van het jaar. Kijk hier voor een volledig overzicht.

 

Overzicht evenementen
1-1-2015
8,7
107 Reviews

Goed Hotel

Ik vondt het Geweldig
Anoniem
Meer beoordelingen
23-07-2014
8,3
57 Reviews

"Topper!"

Wat was het een  geweldig gevoel toen we onze kamer zagen! Een spierwit interieur met grote ramen  die kunnen opklappen zodat je op het terras kunt zitten. Witte stoelen (à la  Chesterfield), een sfeerhaard, een goedliggend tweepersoonsbed (ja, eindelijk  een tweepersoonsbed ipv 1-pers.) en een nette badkamer. Die lijkt wel iets  gedateerder door de beigere tegels maar alles is gewoon netjes! Ook heerlijke mosselen gegeten. Het  ontbijt is ruim, wordt goed bijgevuld. Je kunt er je eigen eitjes en  pannenkoeken bakken en er staat zelfs een sapcentrifuge! Nog nooit gezien!

DV uit Achel
Meer beoordelingen

Greenkey - Hotel Groningen-Westerbroek

Maatschappelijk ondernemen

Wij hebben het keurmerk ‘Green Key’ niveau Goud in bezit!

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij als hotel en restaurant er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan wij net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Het certificaat kent in Nederland drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen wij hebben ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau. Voorwaarde van de Green Key is dat de kwaliteit en het comfort van de gast te allen tijde gewaarborgd blijft.

Zo gaan wij zuinig om met water, maar dan wel zó dat u na een lange dag alsnog kunt genieten van een heerlijke, warme douche. wij maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, maar het bedrijf is hierdoor niet minder schoon. Tijdens uw verblijf kunt u ’s avonds een goed boek lezen, onder een sfeervolle spaarlamp. Te warm of te koud zult u het niet snel krijgen, wij letten erop dat de verwarming of airconditioning op de juiste tijden aan of uit gaat. Dit alles bevordert niet alleen uw comfortgevoel, maar ook de status van natuur en milieu!

Zie hier de website van Greenkey

Greenkey MVO verklaring

Duurzaam inkoopbeleid

 

Terug naar boven