Cultureel Groningen

Cultureel *Groningen* - Hotel Groningen-Westerbroek

Kalender

Befaamd om zijn universiteit, de Martinitoren en het Groninger Museum. Beleef de spannende straatjes met exclusieve winkels en gezellige kroegjes.

Groningen is een muziekstad, in verschillende cafés is regelmatig live muziek te horen. Maar natuurlijk zijn er genoeg andere mogelijkheden: een avondje naar de film of een bezoek aan een van de vele theatervoorstellingen.

 

Mei - Hotel Groningen-Westerbroek

Mei

1-31 mei
Meimaand fietsmaand
Mei staat in het teken van het fietsen. Geniet van al het natuurschoon dat de provincie te bieden heeft. Vraag voor routes onze receptionistes.

5 mei
Bevrijdingsfestival
Vier feest samen met vele anderen en geniet van alles wat er gebeurt pop de 6 podia en andere inhoudelijke activiteiten.

10 en 11 mei
Dagblad van het Noorden Lentefair
Tijdens dit tweedaagse buitenevenement kan de bezoeker genieten van de nieuwste trends op het gebied van outdoor, wellness, planten en bloemen, brocante, culinair en lifestyle.

24 mei
Nacht van Kunst & Wetenschap
In de binnenstad van Groningen wordt zaterdag 24 mei voor de vijfde keer de Nacht van Kunst & Wetenschap gehouden. Het festival biedt het publiek tot in de late uurtjes verrassende combinaties van kunst en wetenschap op een groot aantal uiteenlopende locaties.

Terug naar boven
Overigeevenementen - Hotel Groningen-Westerbroek

Wat nog meer op de agenda

Feestdagen
18 april, Goede vrijdag
20 april, 1ste paasdag
21 april, 2e paasdag
26 april, Koningsdag
5 mei, bevrijdingsdag
29 mei, hemelvaartsdag
8 juni, 1ste pinksterdag
9 juni, 2e pinksterdag
25 december, 1ste kerstdag
26 december, 2e kerstdag

Terug naar boven