Direct naar de contentDirect naar de footer

FAQ - COVID-19

Met pijn in ons horeca-hart moeten wij u mededelen dat wij onze restaurantactiviteiten met ingang van 15 maart 2020 tot en met 6 april 2020 moeten staken. Wij staan volledig achter de getroffen maatregelen van het kabinet om verdere verspreiding van het virus te voorkomen… Wij wensen iedereen die te maken krijgt met het virus een warm hart en veel geluk toe. Daarnaast willen wij een groot compliment uitspreken aan alle mensen die dag en nacht werken om onze volksgezondheid te beschermen.

Let op: ons hotel is gewoon geopend! Maaltijden worden op aangepaste wijze geserveerd.

Wij begrijpen dat u hierdoor verschillende vragen voor ons heeft betreffende uw geplande evenementen of restaurantreserveringen. Hieronder alvast een overzicht van onze veel gestelde vragen, ons team probeert deze zo veel mogelijk up to date te houden op basis van de info die we binnenkrijgen.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien er nog onduidelijkheid is kan u steeds contact opnemen met onze receptie via 050 404 6404 of info@westerbroek.valk.com

Neem hiervoor contact op met de sales afdeling via sales@westerbroek.valk.com

5) Wat na 6 april?
Momenteel lopen deze maatregelen van 15 maart tot en met 6 april 2020. Wat er daarna zal gebeuren kunnen wij helaas nog niet voorspellen, hiervoor wachten wij de communicatie van de overheid af.