- Hotel Groningen-Westerbroek

Nachtje weg? Groningen heeft veel te bieden!

Wellicht herkent u het ook wel: door alle drukke werkzaamheden vliegen de dagen voorbij en de relatie met uw partner staat op een laag pitje. U bent echt niet de enige, want veel stellen hebben hier last van. Een leuk idee is om dan een nachtje weg. Groningen, bijvoorbeeld, is een hele mooie omgeving. Boek dan bijvoorbeeld het arrangement waarbij u slaapt in de prachtige Sunrise suite. Hier kunt u alle aandacht aan elkaar geven en genieten van het uitzicht over het mooie landschap. Verder kunt u samen ontspannen in de sauna of u heerlijk onderdompelen in het bubbelbad. Het voordeel van een arrangement is dat er van alles voor u wordt geregeld. U heeft bijvoorbeeld de beschikking over een badjas en slippers en op de kamer vindt u een heerlijke fles champagne.

 

Nachtje weg, Groningen overdags verkennen

Na een weldadige nacht slapen heeft u misschien zin om overdag wat te ondernemen. Kiest u voor hotel Van der Valk Groningen-Westerbroek, dan zit u op een ideale locatie. In de omgeving van het hotel kunt u wandelen en fietsen, maar het is ook een optie om de stad Groningen te bezoeken. Met een kwartiertje rijden bent u in deze stad. Of u nu van musea, van winkelen, van terrasjes pikken of van de natuur houdt; in Groningen is het allemaal mogelijk. Na zo’n drukke dag, kunt u bij ons heerlijk dineren en weer helemaal uitrusten in onze comfortabele bedden. Boek snel een kamer via onze website.

Nachtje weg Schiermonnikoog

Niet ver van Groningen vindt u de Waddeneilanden. Wat dacht u daarom van een nachtje weg naar Schiermonnikoog? Als u de tijd heeft, zou u dit misschien nog kunnen realiseren na uw nachtje weg naar Groningen. Of daarvoor natuurlijk. Gebruik Groningen als een eerste tussenstop onderweg naar een heerlijke vakantie op de Waddeneilanden. Dan kunt u nog even goed bijkomen voordat u de Waddeneilanden verkent. Ook op Schiermonnikoog valt genoeg te beleven en kunt u genieten van de rust en de natuur. Boek nu een hotelkamer die bij u past en geniet van uw nachtje weg in Groningen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.