Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstbuffet

Dit buffet is een aanrader voor het hele gezin! Vanaf 15:30 uur kunt u doorlopend heerlijk genieten van ons familiebuffet in het restaurant en de benedenzaal.

Op het buffet vindt u soep, heerlijke koude en warme gerechten zoals verse zalm, Ardennerham, garnalen, diverse salades, wildgerechten, diverse warme vlees-en visgerechten en speciale kindergerechten. Als aflsuiting wordt er een heerlijk dessertbuffet gepresenteerd.


Prijs volwassenen € 42,50 p.p.
Kinderen 4 tm 12 jaar € 21,25 p.p.
Kinderen onder de 4 jaar gratis

Op beide dagen is er kinderanimatie en kerstman aanwezig.

Wilt u na het diner in het hotel verblijven? Boek dan een hotelkamer.

Voorwaarden
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 48 uur voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show, zijn wij genoodzaakt 50% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.

Bij groepen boven de 10 personen is annulering mogelijk tot 7 dagen voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van noshow zijn wij genoodzaakt 100% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.

Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk (per e-mail) te worden doorgegeven.

Tafelvoorkeur
Indien u een tafelvoorkeur heeft opgegeven zullen wij ons uiterste best doen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar helaas kunnen wij uw voorkeur niet garanderen.

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten