Direct naar de contentDirect naar de footer

Kalender

Groningen, dé cultuurstad van het noorden. Tevens een echte muziekstad; in verschillende cafés is regelmatig live muziek te horen. Maar natuurlijk zijn er genoeg andere mogelijkheden: een avondje naar de film, bezoek één van de vele theatervoorstellingen of musea.

Befaamd om zijn universiteit, de Martinitoren en het Groninger Museum. Beleef de spannende straatjes met exclusieve winkels en gezellige kroegjes.

Wieze Winkeltjes Kerstroute

13 december 2019

Een gezellige route langs mooie winkeltjes door Midden-Groningen. Ieder winkeltje heeft iets unieks zoals brocante, bloemen, streekproducten en woonaccessoires. Zeker een kijkje waard om in de kerstsferen te komen!
Lees meer

Kerstpracht en kerstmarkt op Fraeylema

14 t/m 31 december 2019

Bewonder fraaie kerstdecoraties in de eeuwenoude vertrekken van de borg.
Lees meer

WinterWelVaart Groningen

21 t/m 23 december 2019

In het weekend voor de kerst vindt WinterWelVaart plaats, een winters evenement dat wordt georganiseerd door het Noordelijk Scheepvaartmuseum, de Historische Zeilvaart Groningen en wijkvereniging het A-Kwartier.
Lees meer
WinterWelVaart

IICH Groningen

21 december 2019 t/m 11 januari 2020

Het meest veelzijdige indoor paardensportevenement van het noorden.
Lees meer

Springfestijn

2 t/m 4 januari 2020

De hele middag of de hele avond springen voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Voor de ouders is er een terrasje en er zijn diverse versnaperingen verkrijgbaar. Gezellig uitje in de kerstvakantie!
Lees meer

Eurosonic Noorderslag

15 t/m 18 januari 2020

In kerken, scholen, zaaltjes en kroegjes: 4 dagen lang klinkt overal muziek. Met jaarlijks meer dan 40.000 bezoekers en een line-up van ruim 350 bands uit 31 Europese landen, is Eurosonic Noorderslag hét moment om nieuwe muziek te ontdekken.
Lees meer

ESNS

Kijk ook op VisitGroningen voor overige evenementen, tentoonstellingen, muziek en theater in de omgeving