Direct naar de contentDirect naar de footer
Pronkjewailpad

Pronkjewailpad

Hotel Groningen-Westerbroek is sinds april 2019 stempelpost van het Pronkjewailpad!

Het Pronkjewailpad is een langeafstandswandelpad dwars door Groningen, opgedeeld in een Noordroute en een Zuidroute. Wandelaars moeten in elk dorp op de route minstens één stempel halen en ontdekken zodoende gastvrij Groningen.

Lees meer
Wandelen in Groningen

Wandelen in Groningen

Er valt al wandelend heel wat te ontdekken in de provincie Groningen!

Zoals oude dorpen en wierden (terpen) met karakteristieke kerkjes. \Maar natuurlijk ook de hoofdstad zelf, met de Olle Griese en de historische binnenstad. Vlug wandelschoenen aan en op ontdekkingstocht met één van de vele wandelroutes in de provincie Groningen!

Bekijk de mooiste wandelroutes

Fietsen

Ontdek Groningen en Drenthe met de fiets, een prachtige omgeving voor jong en oud. Naast een fietsroute vanuit het hotel, via Haren, naar de stad Groningen zijn er tal van mogelijkheden om de uitgestrekte natuur te ontdekken.

Er is een uitgebreid fietsnetwerk, u fietst van knooppunt naar knooppunt over de mooiste paden. In het hotel zijn routes te verkrijgen en kunt u ook een (elektrische) fiets huren. Neemt u zelf uw fiets mee naar het hotel? Deze kunt u kosteloos bij ons stallen in de (afgesloten) fietsenstalling. Bekijk hier een aantal fietsroutes die vanuit het hotel vertrekken: