Direct naar de contentDirect naar de footer

WANDELEN EN FIETSEN

Nederland kent prachtige fietsroutes, zo ook in Groningen en de Kop van Drenthe. Ervaar de prachtige natuur te voet of op de fiets en combineer dit met een bezoek aan ons hotel.

FIETSEN

Ontdek Groningen en Drenthe met de fiets, een prachtige omgeving voor jong en oud. Naast een fietsroute vanuit het hotel, via Haren, naar de stad Groningen zijn er tal van mogelijkheden om de uitgestrekte natuur te ontdekken.

Er is een uitgebreid fietsnetwerk, u fietst van knooppunt naar knooppunt over de mooiste paden. In het hotel zijn routes te verkrijgen en kunt u ook een (elektrische) fiets huren. Neemt u zelf uw fiets mee naar het hotel? Deze kunt u kosteloos bij ons stallen in de (afgesloten) fietsenstalling. Bekijk hier een aantal fietsroutes die vanuit het hotel vertrekken:


WANDELEN

In het noorden van Nederland vindt u een prachtige natuur. Vanaf het hotel kunt u in de richting van de provincie Groningen en de Kop van Drenthe.

Wandelroute bij de Drentse Aa
Wandelroute Westerbroek - achter het hotel(TIP!)
Wandelroute Noordlaarderbos

Pronkjewailpad

Pronkjewailpad

Groninger pronkjuweeltjes en pareltjes. Om de paar kilometer komt u langs of gaat u zelfs door deze pronkjuwelen van Groningen.

Bekijk de website
Wandelen in Groningen
Het Boomkroonpad

Het Boomkroonpad

Hunebedden, vennetjes en een pad tussen de toppen van bomen.
Ontdek de natuur van de Hondsrug tot in het hart van de bossen.

Bekijk de website