Direct naar de contentDirect naar de footer

DINERDEAL

Hieronder treft u de DinerDeal aan van Hotel Westerbroek, samengesteld door onze eigen chef-kok.

Voorgerecht

Voorgerecht

keuze uit:
  • Oma's tomatensoep

    met gehaktballetjes

  • Groninger mosterdsoep

    met spekjes, appel en bieslook

  • Carpaccio van biologische weiderund

    met rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en keuze uit basilicumolie of truffelmayonaise

  • Gedroogde Parmaham

    met meloenballetjes en een traan van balsamicosiroop

  • Drie huisgemaakte geitenkaaskroketjes *

    met appel-perenchutney

    * Vegetarisch
  • Salade ‘‘Tiède’’

    Salade met ambachtelijk gerookte Ierse zalm, kappertjes, rode ui, gegrild spek, komkommer, gefrituurde uienringen en balsamico vinaigrette

Hoofdgerecht

Hoofdgerecht

keuze uit:
  • Entrecote van biologisch rund (190 gram)

    met keuze uit champignonroom - , peper - , kerrie - , ketjap - , pinda - of stroganoffsaus

  • Kuikenborstfilet van polderhoen “Madrid”

    met gebakken champignons, knoflook, rode ui, tomaat en verse peper, gegratineerd met goudse kaas

  • Varkenshaasmedaillons van Frysk bargje

    met keuze uit champignonroom - , peper - , kerrie - , ketjap - , pinda - of stroganoffsaus

  • Vegetarische couscous *

    met groenten en gebakken brie

    * Vegetarisch
  • Maandelijks wisselend vegetarisch gerecht *

    * Vegetarisch
Dessert

Dessert

keuze uit:
  • Boerenjongens in de pot

    Wekpotje met vanille - , boerenjongens - en karamelroomijs en slagroom

  • Dame Blanche

    Vanilleroomijs met warme huisgemaakte chocoladesaus, slagroom en gebrand amandelschaafsel

  • Crème brûlée

    van het seizoen

Menuprijs € 32,50 p.p.