DINERDEAL
Hieronder treft u de DinerDeal aan van Hotel Westerbroek, samengesteld door onze eigen chef-kok.

Voorgerecht
Oma's tomatensoep
met gehaktballetjes
Groninger mosterdsoep
met spekjes, appel en bieslook
Carpaccio van biologische weiderund
met rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en keuze uit basilicumolie of truffelmayonaise
Gedroogde Parmaham
met meloenballetjes en een traan van balsamicosiroop
Drie huisgemaakte geitenkaaskroketjes *
met appel-perenchutney
* VegetarischSalade ‘‘Tiède’’
Salade met ambachtelijk gerookte Ierse zalm, kappertjes, rode ui, gegrild spek, komkommer, gefrituurde uienringen en balsamico vinaigrette

Hoofdgerecht
Entrecote van biologisch rund (190 gram)
met keuze uit champignonroom - , peper - , kerrie - , ketjap - , pinda - of stroganoffsaus
Kuikenborstfilet van polderhoen “Madrid”
met gebakken champignons, knoflook, rode ui, tomaat en verse peper, gegratineerd met goudse kaas
Varkenshaasmedaillons van Frysk bargje
met keuze uit champignonroom - , peper - , kerrie - , ketjap - , pinda - of stroganoffsaus
Vegetarische couscous *
met groenten en gebakken brie
* VegetarischMaandelijks wisselend vegetarisch gerecht *
* Vegetarisch

Dessert
Boerenjongens in de pot
Wekpotje met vanille - , boerenjongens - en karamelroomijs en slagroom
Dame Blanche
Vanilleroomijs met warme huisgemaakte chocoladesaus, slagroom en gebrand amandelschaafsel
Crème brûlée
van het seizoen
Menuprijs € 32,50 p.p.