Direct naar de contentDirect naar de footer

Iets te vieren?

Een feestje vieren zonder de woonkamer opnieuw in te moeten richten om aan de 1,5 meter te voldoen? Komt dan naar ons restaurant en vier de speciale gebeurtenis in een ontspannen en gezellige sfeer. Er zijn verschillende mogelijkheden!

High Tea Arrangement 14:00 - 16:00 uur
Bij de High-Tea serveren wij, behalve onbeperkt thee in allerlei smaken, ook verschillende heerlijkheden. Op tafel staan etagères met zoete lekkernijen, petit fours en diverse mini sandwiches. Met de warme hapjes zal worden rondgegaan.

High Tea reserveren

Receptie Arrangement 14:00 - 16:00 uur
Het receptie arrangement is een echte aanrader! Alle hapjes zijn huisgemaakt waardoor uw receptie een extra lekker tintje krijgt. Bovendien wordt alles feestelijk gepresenteerd.

Receptiearrangement reserveren

High Wine Arrangement 21:00 - 23:00 uur
Houdt u er van om lekker te borrelen met goede wijnen? Dan dit iets voor u! Wij serveren zes kleine gerechtjes en bij vijf gerechten serveren wij een half glaasje bijpassende wijn. Informatie over de smaken en de herkomst van de wijnen krijgt u aan tafel.

High Wine reserveren

Borrel Arrangement 21:00 - 23:00 uur
Een ideaal arrangement voor in de avond. We ontvangen het gezelschap feestelijk met een glaasje bubbels waarnaar er onbeperkt drankjes worden geschonken en lekker borrelhapjes worden geserveerd.

Borrelarrangement reserveren

Aantal personen
De arrangementen en beschikbare ruimtes zijn gebaseerd op maximaal 10 personen / 5 verschillende huishoudens. Wilt u met meer personen komen? Neem dan contact met ons op!

Tafelindeling
Er zijn verschillende plekken in ons hoofdgebouw om met het gezelschap samen te komen. Dit kan bijvoorbeeld in de bar, het restaurant of een gezellige hoek in één van de zalen. Waar u met het gezelschap komt te zitten, is afhankelijk van de beschikbaarheid. Uiteraard houden wij zo veel mogelijk rekening met uw voorkeuren. Mocht u zonder andere gasten, in een intieme sfeer willen genieten, dan adviseren wij om een zaal te huren.

Tussen elk huishouden hanteren we 1,5 meter tussenruimte, wij vragen u vooraf een contactenlijst aan te leveren met de naam van het huishouden, aantal personen en contactgegevens. We bewaren deze gegevens maximaal 3 weken na de bijeenkomst voor een eventueel bron- en contactonderzoek. De gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Op basis van de contactenlijst wordt de exacte tafelindeling bepaald. Dit kan bijvoorbeeld meerdere kleine tafeltjes of één hele ruime tafel zijn