Direct naar de contentDirect naar de footer
Voorgerechten

Voorgerechten

keuze uit:
  • Gerookte zalm

    met limoenmayonaise en een kwarteleitje, Hollandse garnalen, whiskeysaus, mousse van gerookte forel met wakame, gerookte palingfilet, gerookte makreel met wasabi dip, limoendressing en Roseval chips

  • Gerookte eendenborst

    met compote van rood fruit, kalfspastrami met honingmosterdsaus, gevogelte paté met rode ui chutney, Ardennerham met balsamico-siroop, gebraden lende met beenhammayonaise

  • Broccolimousse

    met kruidenkaas, tarte tatin van bospaddenstoelen, kaasstengel met aioli, blini met roomkaas en zoetzure bietjes, avocadocrème met tomaten concassée, frisée, kervel en komkommer

Soep

Soep

keuze uit:
  • Romige soep van bospaddenstoelen

    en bosui

  • Bouillon van gevogelte

    met fazant, profiteroles en kervel

  • Pomodori tomatensoep

    met balletjes

  • Romige aardappelsoep

    met gerookte zalm, crème fraîche en truffelolie

Hoofdgerecht

Hoofdgerecht

keuze uit:
  • Gebakken zalmfilet

    met saffraansaus, tarbotfilet met beurre blancsaus, pastinaakcrème en seizoensgroenten

  • Duo van hazenpeper en hertenrugfilet

    met bospaddenstoelensaus, stoofpeer, aardappelpuree, cranberrycompote en rode kool

  • Langzaam gegaarde parelhoen

    jus de veau met rode wijn, sjalotten, rozemarijn, honing, pastinaakcrème en seizoensgroenten

  • Varkenshaasmedaillons

    met bospaddenstoelensaus, krokantje van Ardennerham en seizoensgroenten

  • Entrecote van biologisch rund

    met een saus van mosterd en dragon, pastinaakcrème en seizoensgroenten

  • Tournedos

    (+ € 5.00)

  • Strudel van bospaddenstoelen

    met kaassaus, courgette gevuld met groentenrijst van broccoli, haricots verts, bospeen, ui, tomaat, pastinaakcrème en een cannelloni gevuld met quorn, en geserveerd met mangocompote

Dessert

Dessert