Kerstmenu

Voorgerechten
Gerookte zalm
met limoenmayonaise en een kwarteleitje, Hollandse garnalen, whiskeysaus, mousse van gerookte forel met wakame, gerookte palingfilet, gerookte makreel met wasabi dip, limoendressing en Roseval chips
Gerookte eendenborst
met compote van rood fruit, kalfspastrami met honingmosterdsaus, gevogelte paté met rode ui chutney, Ardennerham met balsamico-siroop, gebraden lende met beenhammayonaise
Broccolimousse
met kruidenkaas, tarte tatin van bospaddenstoelen, kaasstengel met aioli, blini met roomkaas en zoetzure bietjes, avocadocrème met tomaten concassée, frisée, kervel en komkommer

Soep
Romige soep van bospaddenstoelen
en bosui
Bouillon van gevogelte
met fazant, profiteroles en kervel
Pomodori tomatensoep
met balletjes
Romige aardappelsoep
met gerookte zalm, crème fraîche en truffelolie

Hoofdgerecht
Gebakken zalmfilet
met saffraansaus, tarbotfilet met beurre blancsaus, pastinaakcrème en seizoensgroenten
Duo van hazenpeper en hertenrugfilet
met bospaddenstoelensaus, stoofpeer, aardappelpuree, cranberrycompote en rode kool
Langzaam gegaarde parelhoen
jus de veau met rode wijn, sjalotten, rozemarijn, honing, pastinaakcrème en seizoensgroenten
Varkenshaasmedaillons
met bospaddenstoelensaus, krokantje van Ardennerham en seizoensgroenten
Entrecote van biologisch rund
met een saus van mosterd en dragon, pastinaakcrème en seizoensgroenten
Tournedos
(+ € 5.00)
Strudel van bospaddenstoelen
met kaassaus, courgette gevuld met groentenrijst van broccoli, haricots verts, bospeen, ui, tomaat, pastinaakcrème en een cannelloni gevuld met quorn, en geserveerd met mangocompote
