Direct naar de contentDirect naar de footer

MAANDMENU

Iedere maand stelt de chef-kok een nieuw maandmenu samen met een vaste lage prijs. In ieder maandmenu zijn er in de hoofdgerechten de keuzes opgenomen voor een vlees-, vis-, of vegetarisch gerecht.

Voorgerecht

Voorgerecht

Keuze uit:
  • Mousse van gerookte forel

    met wasabi mayonaise, limoen, peterselie vinaigrette, cherry tomaat en chips van truffelaardappel

  • Romige aardappelsoep

    met gerookte zalm en bieslook

Hoofdgerecht

Hoofdgerecht

Keuze uit:
  • Gebakken scholfilet

    met saffraan- beurre blanc saus. Geserveerd met haricots verts, paprika en taugé

  • Langzaam gegaarde maishoen suprême

    met een saus van sjalot, rode wijn, rozemarijn en tijm. Geserveerd met een stamppotje van prei en cassavechips.

  • Vegetarische cannelloni *

    gevuld met quorn, bospaddenstoelen, peultjes, cherry tomaat en een bechamelsaus op basis van oude kaas.

    * Vegetarisch
Dessert

Dessert

Keuze uit:
  • Chocoladesoufflé

    met citroenijs, slagroom, chocolade crumble en hazelnoot

  • Kaasplankje

    (+ €5,00)

  • Sherry

    Wordt aanbevolen bij het kaasplankje (+ €3,25)

Menuprijs € 26,00 p.p. 

Aanbevolen wijnen

Aanbevolen wijnen

Keuze uit:
  • Chardonnay Domaine Preignes le Vieux IGP d’Oc

    3,50

    Krachtige ronde smaak met fruitig aroma met een toets van noot

    (Per glas)

  • Merlot La Cour des Dames Pays d´Oc

    4,60

    Uitstekende Merlot met nuances van bramen en bessen en een toets van eikenhout

    (Per glas)