Direct naar de contentDirect naar de footer

Zaalaccomodatie

De ideale locatie voor uw (zakelijke) bijeenkomsten en partijen. Op vijf minuten rijden van het gezellige stadscentrum van Groningen ligt ons landelijk gelegen 4-sterren hotel. In deze landelijke en sfeervolle omgeving bieden onze zalen diverse mogelijkheden tot 175 zitplaatsen. Het hotel beschikt over onderstaande zalen.

 • Peregrine

  De Peregrine kijkt uit over het Groninger landschap en bevindt zich aan de rustige oostzijde van het hoofdgebouw. De ruimte heeft enigszins een ruitvorm en biedt plaats aan maximaal 100 stoelen tijdens een theateropstelling.

 • Bird's Eye

  De Bird's Eye is een sfeervolle zaal en ligt op de eerste verdieping in het hoofdgebouw. De zaal biedt plaats aan maximaal 120 stoelen en heeft uitzicht over het Groninger landschap. Er is een traplift aanwezig.

 • Falcon Crest

  De Falcon Crest vindt u ook op de eerste verdieping van het hoofdgebouw. De ruimte onder het sfeervolle schuine dak, kan in combinatie met de Bird's Eye worden ingezet waardoor een ruimte van 195m² ontstaat en geschikt is voor maximaal 175 stoelen.

 • Combi (Bird's Eye - Falcon Crest)

  Een combinatie van de bovenzalen biedt plaats aan gezelschappen tot 150 personen.

Zaal bezichtigen of een offerte ontvangen?

Een overzicht van onze zaalcapaciteiten vindt uhier. Wenst u deze zalen te bezichtigen? Dan verzoeken wij u een afspraak te maken.
Wilt u een passende offerte van ons ontvangen? Bel of mail ons team voor al uw vragen. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Neem contact op met onze salesafdeling via: sales@westerbroek.valk.com.
Telefonisch kunt u ons bereiken op 050-4046404.