Multifunctionele zalen

Multifunctionele zalen - Hotel Groningen-Westerbroek

Bird's Eye zaal

Peregrine zaal

Falcon Crest

Bird's Eye zaal

Zaalaccommodatie

Op vijf minuten rijden van het gezellige stadscentrum van Groningen ligt ons landelijk gelegen 4-sterren hotel. In deze landelijke en sfeervolle omgeving bieden onze zalen diverse mogelijkheden tot 175 zitplaatsen.

Het hotel beschikt over onderstaande zalen.

Bird's Eye
De Bird's Eye is een sfeervolle zaal en ligt op de eerste verdieping in het hoofdgebouw. De zaal biedt plaats aan maximaal 120 stoelen en heeft uitzicht over het Groninger landschap. Er is een traplift aanwezig. 

Falcon Crest
De Falcon Crest vindt u ook op de eerste verdieping van het hoofdgebouw. De ruimte onder het sfeervolle schuine dak, kan in combinatie met de Bird's Eye worden ingezet waardoor een ruimte van 195m² ontstaat en geschikt is voor maximaal 175 stoelen.

Peregrine
De Peregrine kijkt uit over het Groninger landschap en bevindt zich aan de rustige oostzijde van het hoofdgebouw. De ruimte heeft enigszins een ruitvorm en biedt plaats aan maximaal 100 stoelen tijdens een theateropstelling.

Een overzicht van onze zaalcapaciteiten vindt u hier.

Wenst u deze zalen te bezichtigen of wilt u een passende offerte van ons ontvangen, dan verzoeken wij u een afspraak te maken zodat we u zo goed mogelijk te woord kunnen staan. 

Wij maken gebruik van cookies.