Direct naar de contentDirect naar de footer

Zalen

Op vijf minuten rijden van het gezellige stadscentrum van Groningen ligt ons landelijk gelegen 4-sterren hotel. In deze landelijke en sfeervolle omgeving bieden onze zalen diverse mogelijkheden tot 175 zitplaatsen. Het hotel beschikt over onderstaande zalen.

 • Peregrine

  De Peregrine kijkt uit over het Groninger landschap en bevindt zich op de begane grond aan de rustige oostzijde van het hoofdgebouw. De ruimte heeft enigszins een ruitvorm en biedt plaats aan maximaal 100 stoelen tijdens een theateropstelling.

 • Bird's Eye

  De Bird's Eye is een sfeervolle zaal en ligt op de eerste verdieping in het hoofdgebouw. De zaal biedt plaats aan 120 stoelen bij een cabaretopstelling en heeft uitzicht over het Groninger landschap.

 • Falcon Crest

  De Falcon Crest vindt u ook op de eerste verdieping van het hoofdgebouw. De ruimte onder het sfeervolle schuine dak biedt plek aan voor 12 personen bij een U-vorm opstelling.

 • Combi (Bird's Eye - Falcon Crest)

  Het combineren van de Bird's Eye en Falcon Crest creëert een ruimte van 195m² en is biedt daardoor plaats aan gezelschappen tot 175 personen.

Zaal bezichtigen of een offerte ontvangen?

Wenst u deze zalen te bezichtigen? Dan verzoeken wij u een afspraak te maken. Wilt u een passende offerte van ons ontvangen? Bel of mail ons team voor al uw vragen of vul het aanvraagformulier in. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

sales@westerbroek.valk.com.
050-4046404.