Direct naar de contentDirect naar de footer
Corona en Veiligheid
Corona en Veiligheid

Wees welkom!

Ondanks de maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos verblijven in onze hotels. Iedere gast blijft welkom bij ons. Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM volgen en op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de uniforme getroffen maatregelen van alle Valk Exclusief hotels. Onze hotels kunnen nog aanvullende of speciale maatregelen hanteren. Voor de maatregelen van een specifiek hotel verwijzen wij u graag door naar de website van het hotel zelf.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het restaurant of hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

  • Uitgangspunt zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM. Wij gaan ervan uit dat gasten eigen verantwoordelijkheid nemen m.b.t. de corona maatregelen. We behouden ons het recht om u te vragen naar uw corona toegangsbewijs.
  • Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.
  • Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.
  • Onze fitnessruimte is geopend. Houd u er rekening mee dat er een maximum aantal personen gehanteerd wordt. Informeer voor naar de mogelijkheden en specifieke maatregelen in het betreffende hotel.
  • Onze restaurants en hotelbars zijn geopend tijdens de gebruikelijke openingstijden, voor hotelgasten en gasten van buitenaf.
  • Het is niet meer mogelijk om diner op te halen via take away tijdens uw verblijf, roomservice (tegen toeslag) is wel mogelijk.

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de handcontactpunten in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur half uur hun handen. Om drukte bij de receptie te vermijden vragen wij om met 1 persoon per kamer in en uit te checken. De kamers worden alleen verhuurd aan gasten die uit hetzelfde gezin komen.

Veelgestelde vragen

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?

Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Handcontactpunten worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen in ieder geval elk half uur onze handen. De maatregelen op een rijtje:

• Wij verzoeken onze gasten met maximaal 1 persoon per kamer in te checken bij de receptie

• Incheckmoment wordt zo kort mogelijk gehouden

• Er zijn meerdere punten met desinfecterende handgel in het gebouw

• Kamers worden geventileerd, grondig gereinigd en gedesinfecteerd

• Openbare ruimtes en handcontactpunten zoals gangen, toiletten etc. worden zeer regelmatig gecontroleerd en gedesinfecteerd

• In onze gebouwen zijn waar nodig looproutes aangegeven

• Onze medewerkers zijn allemaal geïnstrueerd hoe om te gaan met COVID-19

Met gastvrije groet,

Familie van der Valk & medewerkers

Versie 25 september 2021