Direct naar de contentDirect naar de footer
Corona en Veiligheid
Corona en Veiligheid

Hotel is open

Gewoon er even tussenuit, juist even ontsnappen aan alle drukte en hectiek. Dat is ook wat wij het liefste willen, maar het is allemaal anders momenteel. Onze hotels blijven open. We gaan niet bij de pakken neer zitten en u hopelijk ook niet. De mouwen blijven opgestroopt en we maken er gewoon het beste van, achter de schermen blijven we werken aan hoe we uw verblijf in het nieuwe jaar nog fijner kunnen maken. Voor meer informatie over de getroffen maatregelen kunt u terecht op deze pagina. Heeft u toch nog aanvullende vragen of vragen over uw reservering? Neem gerust contact op met ons.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het restaurant of hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de handcontactpunten in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur half uur hun handen. Om drukte bij de receptie te vermijden vragen wij om met 1 persoon per kamer in en uit te checken. De kamers worden alleen verhuurd aan gasten die uit hetzelfde gezin komen.

Eten & drinken

Vanaf 5 juni is The Falcon Restaurant weer geopend!
Daarnaast is ons terras dagelijks geopend.

Ontbijt
Bij het ontbijtbuffet is het dragen van handschoenen verplicht, deze worden door ons verstrekt. Het ontbijtbuffet is doordeweeks geopend van 06:00 tot 10.30 uur en in de weekenden tussen 07:00 en 10.30 uur. Wij werken met reserveringen per kwartier om de drukte te kunnen spreiden.

Lunchpakketten
Lunchpakketten zijn te bestellen via onze receptie.

Bar
Drankjes kunnen tevens worden afgehaald bij de bar.

Lunch & Diner
Vanaf 5 juni bent u weer welkom in The Falcon Restaurant!

Daarnaast kunnen onze hotelgasten gebruik maken van roomservice, wanneer zij liever niet in het restaurant eten.

Bekijk de menukaart!

Fitness

Vanaf 19 mei is onze fitness weer geopend! U kunt met maximaal 2 personen tegelijk sporten.
Neem hierbij de basisregels in acht, afstand houden en desinfecteren waar nodig.
Buiten sporten? De natuur rondom ons hotel leent zich uitstekend voor buitensportactiviteiten zoals fietsen, hardlopen of wandelen!

Veelgestelde vragen

Is er roomservice mogelijk?

Ja, wanneer u liever op uw kamer eet kunt u gebruik maken van roomservice.

Ik wil een reservering maken in het restaurant, kan dit?

Ja zeker! Neem hiervoor contact op met onze receptie.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?

Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie, even als een lunchpakket.

Is het mogelijk om mijn boeking te annuleren?

U kunt alle type reserveringen, m.u.v. Early Bird & non-refundable, kosteloos annuleren tot 12.00 (12 pm) op de dag van aankomst. Neem hiervoor contact op met het betreffende hotel.

Kan ik een nieuwe zaalreservering maken?

Voor bijeenkomsten van bedrijven, stichtingen en instanties zijn samenkomsten in de zalen toegestaan. Voorwaarde is dat deze bijeenkomst noodzakelijk is voor de bedrijfsvoering én perse fysiek dient plaats te vinden. Uiteraard met inachtneming van 1,5 meter. Hierdoor is onze zaalcapaciteit lager dan u van ons gewend bent. Neem voor een aanvraag of nieuwe reservering contact op met de sales afdeling via sales@westerbroek.valk.com

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?

Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Handcontactpunten worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk half uur onze handen. De maatregelen op een rijtje:

• Wij verzoeken onze gasten met maximaal 1 persoon per kamer in te checken bij de receptie

• Incheckmoment wordt zo kort mogelijk gehouden. Er wordt een informatiepakket meegegeven en vragen worden telefonisch beantwoord

• Er zijn meerdere punten met desinfecterende handgel in het gebouw

• Kamers worden geventileerd, grondig gereinigd en gedesinfecteerd

• Openbare ruimtes en handcontactpunten zoals gangen, toiletten etc. worden zeer regelmatig gecontroleerd en gedesinfecteerd

• In onze gebouwen zijn waar nodig looproutes aangegeven

• Onze medewerkers zijn allemaal geïnstrueerd hoe om te gaan met COVID-19

Met gastvrije groet,

Familie van der Valk & medewerkers

Versie 26 juni 2021