Direct naar de contentDirect naar de footer
Corona en Veiligheid
Corona en Veiligheid

Hotel is open

Gewoon er even tussenuit, juist even ontsnappen aan alle drukte en hectiek. Dat is ook wat wij het liefste willen, maar het is allemaal anders dit jaar. Wij vinden het erg jammer dat we u op dit moment niet kunnen ontvangen in onze restaurants, zoals u dat van ons gewend bent. Onze hotels blijven open. We gaan niet bij de pakken neer zitten en u hopelijk ook niet. De mouwen blijven opgestroopt en we maken er gewoon het beste van, zo kunt u thuis genieten van de Valk kwaliteit met Valkthuis en achter de schermen blijven we werken aan hoe we uw verblijf in het nieuwe jaar nog fijner kunnen maken. Voor meer informatie over de getroffen maatregelen kunt u terecht op deze pagina. Heeft u toch nog aanvullende vragen of vragen over uw reservering? Neem gerust contact op met ons.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het restaurant of hotel te komen.

WIJ VRAGEN AL ONZE GASTEN OM EEN MONDKAPJE TE DRAGEN IN DE OPENBARE RUIMTES VAN HET HOTEL.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de handcontactpunten in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur half uur hun handen. Om drukte bij de receptie te vermijden vragen wij om met 1 persoon per kamer in en uit te checken. De kamers worden alleen verhuurd aan gasten die uit hetzelfde gezin komen.

Eten & drinken

Het bezoeken van ons restaurant is tot en met 31 maart 2021 helaas niet toegestaan.

Ontbijt
U kunt uw ontbijt afhalen in het restaurant en nuttigen op uw kamer. Bij het ontbijtbuffet is het dragen van handschoenen verplicht, deze worden door ons verstrekt. Het ontbijtbuffet is doordeweeks geopend van 06:00 tot 10.30 uur en in de weekenden tussen 07:00 en 11.00 uur. Wij werken met reserveringen per kwartier om de drukte te kunnen spreiden.

Lunchpakketten
Lunchpakketten zijn te bestellen via onze receptie.

Bar
Drankjes kunnen tevens worden afgehaald bij de bar.

Lunch & Diner
Onze hotelgasten kunnen gebruik maken van onze eigen afhaal- en bezorgservice. Na 20:00 uur schenken wij geen alcoholische dranken.

Bekijk de menukaart!

Fitness

Onze fitness is helaas gesloten tot 9 februari 2021. De natuur rondom ons hotel leent zicht uitstekend voor buitensportactiviteiten zoals fietsen, hardlopen of wandelen!

Veelgestelde vragen

Mag Van der Valk Groningen - Westerbroek als hotel en restaurant geopend zijn?

Ja, Van der Valk Groningen - Westerbroek mag geopend zijn voor noodzakelijke overnachtingen. Eet- en drinkgelegenheden dienen conform de maatregelen tot nader bericht gesloten te zijn.

Wij hebben een kamer geboekt voor komende periode, hoe kunnen we toch wat eten nu restaurants gesloten zijn?

Er is een take away service. Het nuttigen hiervan kan op uw hotelkamer. Verkoop van alcohol is mogelijk tot 20.00 uur.

Is er roomservice mogelijk?

Vanwege de nieuwe maatregelen is roomservice op dit moment niet mogelijk.

Ik wil een reservering maken in het restaurant, kan dit?

Nee, momenteel mogen ook hotelgasten geen gebruik maken van ons restaurant.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?

Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie, even als een lunchpakket.

Is het mogelijk om mijn boeking te annuleren?

U kunt alle type reserveringen, m.u.v. Early Bird & non-refundable, kosteloos annuleren tot 12.00 (12 pm) op de dag van aankomst. Neem hiervoor contact op met het betreffende hotel.

Kan ik een nieuwe zaalreservering maken?

Voor bijeenkomsten van bedrijven, stichtingen en instanties zijn samenkomsten in de zalen toegestaan. Voorwaarde is dat deze bijeenkomst noodzakelijk is voor de bedrijfsvoering én perse fysiek dient plaats te vinden. Uiteraard met inachtneming van 1,5 meter. Hierdoor is onze zaalcapaciteit lager dan u van ons gewend bent. Neem voor een aanvraag of nieuwe reservering contact op met de sales afdeling via sales@westerbroek.valk.com

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?

Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Handcontactpunten worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk half uur onze handen. De maatregelen op een rijtje:

• Wij verzoeken iedereen om in de openbare ruimtes een mondkapje te dragen

• Wij verzoeken onze gasten met maximaal 1 persoon per kamer in te checken bij de receptie

• Incheckmoment wordt zo kort mogelijk gehouden. Er wordt een informatiepakket meegegeven en vragen worden telefonisch beantwoord

• Er zijn meerdere punten met desinfecterende handgel in het gebouw

• Kamers worden geventileerd, grondig gereinigd en gedesinfecteerd

• Openbare ruimtes en handcontactpunten zoals gangen, toiletten etc. worden zeer regelmatig gecontroleerd en gedesinfecteerd

• In onze gebouwen zijn waar nodig looproutes aangegeven

• Onze medewerkers zijn allemaal geïnstrueerd hoe om te gaan met COVID-19

Met gastvrije groet,

Familie van der Valk & medewerkers

Versie 10 maart 2021