Direct naar de contentDirect naar de footer
Multifunctionele zalen
Multifunctionele zalen
Powered by GooglePowered by Google

Meetings & events

Hotel Groningen-Westerbroek beschikt over 3 multifunctionele vergaderzalen met veel daglicht. Wij zijn geschikt voor zakelijke ontmoetingen, lunches, congressen en feestelijke bijeenkomsten.

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een evenement in ons hotel? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op.

Offerte aanvragen
Meeting op maat

Meeting op maat

Wilt u uw bijeenkomst helemaal compleet maken? Wij denken graag met u mee. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van het prachtige natuurgebied rondom ons hotel. Te voet, met de fiets of zelfs met de E-Chopper: alles is mogelijk! Neem contact op met onze Sales afdeling voor uw meeting op maat.

Maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk verantwoord

Wij doen er alles aan om onze footprint te minimaliseren. Zo werken wij hard aan het tegengaan van verspilling en kiezen wij telkens voor duurzame alternatieven. Wij geloven in diversiteit en streven ernaar een plek te creëren waarin iedereen een kans krijgt om zijn of haar vaardigheden te benutten en te laten groeien. Waardoor wij ook enthousiaste en gemotiveerde medewerkers met een arbeidsbeperking een werkplek kunnen bieden.

Contact

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in onze zalen? Neem dan gerust contact met ons op via: 050-4046404 of sales@westerbroek.valk.com

Gezellige ambiance en fijne bediening. Goed verzorgde vergaderruimte en zeer uitgebreid diner buffet. Het dessert buffet was wel de kers op de taart. Zeker voor herhaling vatbaar!
Hannie de Haan
BBC Bouwmanagement B.V.
We hebben er zeer genoten, sfeervol hotel, prettige bediening en goede communicatie. Een echte aanrader voor een bedrijfsdiner.
Hannie de Jager
Nusman Installatietechniek B.V.

De voordelen van Hotel Groningen-Westerbroek

  • Veel daglicht

  • Uitzicht op groen

  • Gratis parkeren

  • Gratis wifi