Direct naar de contentDirect naar de footer

Green Key

Wij vinden het als onderneming belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Wij hebben het keurmerk 'Green key' niveau goud in bezit!

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij als hotel en restaurant er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan wij net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Het certificaat kent in Nederland drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen wij hebben ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau. Voorwaarde van de Green Key is dat de kwaliteit en het comfort van de gast te allen tijde gewaarborgd blijft.

Zo gaan wij zuinig om met water, maar dan wel zó dat u na een lange dag alsnog kunt genieten van een heerlijke, warme douche. wij maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, maar het bedrijf is hierdoor niet minder schoon. Tijdens uw verblijf kunt u ’s avonds een goed boek lezen, onder een sfeervolle spaarlamp. Te warm of te koud zult u het niet snel krijgen, wij letten erop dat de verwarming of airconditioning op de juiste tijden aan of uit gaat. Dit alles bevordert niet alleen uw comfortgevoel, maar ook de status van natuur en milieu!

Ook maken wij zoveel mogelijk gebruik van energie zuinige verlichting. Zo hebben we bijna overal led verlichting. Alleen in de kroonluchters zitten nog ouderwetse hallogeen lampjes. Dit omdat er nog geen alternatief beschikbaar is met dezelfde uitstraling. Zodra er wel een passend alternatief is zullen we daar zo snel mogelijk gebruik van maken.”