Direct naar de contentDirect naar de footer
Een feestelijke kerst bij van der valk groningen-westerbroek
Een feestelijke kerst bij van der valk groningen-westerbroek

Vier de kerstdagen in ons restaurant

De feestelijke tijd van december en haar feestdagen zijn weer in aantocht. Geniet samen met uw gezin, familie of uw vrienden van deze gezellige periode in ons hotel en Falcon restaurant, waar verse ingrediënten en bijzondere streekgerechten centraal staan.

Kerstbrunch

Kerstbrunch

Ontvangst met een glaasje prosecco gevolgd door een feestelijk brunchbuffet met allemaal kerstlekkernijen!
Kerstbuffet

Kerstbuffet

Dit buffet is een aanrader voor het hele gezin! Vanaf 15:30 uur kunt u doorlopend heerlijk genieten van ons familiebuffet in het restaurant en de benedenzaal.
Kerstdiner

Kerstdiner

Wij presenteren u een overheerlijk 4-gangen menu met keuze uit tongstrelende gerechten. 
Kerst High Tea

Kerst High Tea

Geniet van de meest smakelijke hartige en zoete lekkernijen tijdens de Kerst High Tea op tweede kerstdag! We ontvangen u met een glaasje bubbels. Op tafel presenteren wij etagères met zoete lekkernijen. Hierbij serveren wij onbeperkt diverse soorten thee ( of koffie op verzoek). 
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
741 beoordelingen
Anita
Hotel Groningen-Westerbroek 
High Tea gehad. Tot in de puntjes verzorgd!!

Heb eigenlijk geen verbeterpunten. Mochten zelfs aangeven wanneer wij de warme hapjes wilden. Prima service. Ik kom al jaren in uw restaurant en het is daardoor voor mij zo'n vertrouwde omgeving en ken de meeste medewerkers inmiddels (En v.v.). Was met 2 vriendinnen, voor hun de 1ste x. Ook zij zijn positief!! Eentje gaat zelfs haar verjaardag bij u vieren, dankzij de ervaring van vanmiddag.