Direct naar de contentDirect naar de footer

Stad Groningen

Het bruisende centrum van Groningen heeft u veel te bieden. Van grote winkelketens tot aan de authentieke winkeltjes en boetiekjes. Daarnaast biedt de stad een groot scala aan musea en culturele podiumkunsten.

De winkels zijn van maandag t/m vrijdag geopend tot 18:00 uur en zaterdag tot 17:00 uur. Op donderdagavond is er koopavond tot 21:00 uur. Op zondag mogen de winkels ook de deuren openen waardoor bijna alle winkels elke zondag geopend zijn

Elke 2e en 4e zaterdag van de maand is er een Ommelander markt in de stad Groningen.
Op deze markt kunnen bezoekers kennis maken met lokaal een (h)eerlijk geproduceerd voedsel. Alleen met hart en ziel geproduceerd door boeren en ondernemers uit de regio. De consument kan hier de pure producten bekijken, proeven en kopen.Lokaal voedsel staat op nummer 1 op de markt maar dat is niet het enige. De Ommelander markt is een leuk uitje voor de hele familie. Daarnaast zijn er activiteiten die het verhaal van het platteland vertellen.

PARKEREN

Bij onze receptie kunt u voor € 2,00 p.p. een P+R ticket aanschaffen waarmee u makkelijk via de dichtstbijzijnde P+R locatie met de bus naar de stad reist.

Liever met de auto naar de stad? In de binnenstad kunt u bij verschillende parkeergarages parkeren. De goedkoopste parkeergarage is de parkeergarage Boterdiep.