- Hotel naam
- Hotel Groningen-Westerbroek
- Adres
- Rijksweg West 11
- Postcode en plaats
- 9608PA Westerbroek
- Locatie
- Open in Google Maps
Dinerdeal
De Dinerdeal is te verkrijgen voor €45,- p.p.
![Voorgerechten Voorgerechten](http://cdn.bfldr.com/BLW26VG3/at/c575vsq8v8j9nw8pwf5n62q/0b88cb81-b617-4ca2-aeca-f2d9456b6ffa.jpg?auto=webp&format=jpg&height=500&width=1400&fit=crop&optimize=medium)
Voorgerechten
Groninger mosterdsoep
spekjes – appel – bieslook - ijsbergsla
Pomodori tomatensoep
gehaktballetjes – verse soepgroenten – room
Vissoep
dagverse visvariatie – cognac – bieslook
Champignons ‘au beurre’
ham – prei – kruidenboter
Geitenkaasbitterballen van Machedoux *
3 stuks – appel-perenchutney
* VegetarischHollandse garnalenkroketjes
van garnalen uit Lauwersoog
3 stuks – whiskysaus – tomatenconcasséCarpaccio van biologische runderlende
basilicumolie of truffelmayonaise – pijnboompitjes – Parmezaan – rucola
Gerookte zalm
gerookte zalm – wakame – radijs – wasabimayonaise
Rode bieten carpaccio *
walnoot – vegan feta – honing – basilicum sponscake
* VegetarischKlassieke Caesar salade
mosterdmayonaise – huisgerookte kip – ui – ei – ansjovis – croutons – Parmezaan
Salade ‘Tiède’
balsamico vinaigrette – gerookte Ierse zalm – kappertjes – rode ui – komkommer – gegrilld spek – gefrituurde uienringen
Hoofdgerechten
Drie mini schnitzels 'Minerva'
ham – kaas gegratineerd – aardappelmousseline – cherrytomaat – groentechips – champignonroomsaus
Varkenshaasmedaillons
groene asperge – bospeen – cherrytomaat – aardappelmousseline – groentechips – saus naar keuze*
Kipfilet ‘Madrid’
champignons – rode ui – tomaat – verse pepers – knoflook – kaas gegratineerd – aardappelmousseline – cherrytomaat – groentechips
Pannetje ‘Westerbroek’
biefstukpuntjes – aardappelmousseline – cherrytomaat – groentechips – saus naar keuze*
Entrecote ‘Grillé’
aardappelgratin – gegrilde tomaat – pepersaus of traditionele grillsauzen
Tournedos ‘Hussarde’ (+ € 3,00)
champignons – prei – kruidenboter – aardappelmousseline – cherrytomaat – groentechips
Gebakken zalmfilet
groene asperge – bospeen – citroen – rode biet crumble – gekruide aardappelmousseline – cherrytomaat – Beurre Blanc
Vangst van de week
met bijpassend garnituur en saus
Gebakken scholfilet
groene asperge – bospeen – citroen – rode biet crumble – gekruide aardappelmousseline – cherrytomaat – remouladesaus
Mediteraanse quiche *
geitenkaas – roerbakgroenten – rucola – tomatensaus
* VegetarischVegan gewokte tofuschotel *
champignons – ui – verse pepers – tomaat – rijst – emping – ketjapsaus
* Vegetarisch
* Saus naar keuze: champignonroom-, peper-, pinda-, stroganoff- of ketjapsaus
![Nagerechten Nagerechten](http://cdn.bfldr.com/BLW26VG3/at/r3grw4cpxnnwtf3v4cw8f3r5/269dca2f-9293-4bd0-822b-1771e2756c53.jpg?auto=webp&format=jpg&height=500&width=1400&fit=crop&optimize=medium)
Nagerechten
Dame blanche
vanilleroomijs – amandelschaafsel – huisgemaakte chocoladesaus – slagroom
Boerenjongens
weckpotje met vanille-, karamel- en boerenjongensroomijs – boerenjongens – slagroom
Sorbet 'Royal'
verse vruchten – vanille-, aardbeien- pistacheroomijs – aardbeiensaus – slagroom
Crème brûlée
gemarineerde aardbeien – vanilleroomijs – slagroom
Eton Mess
verse aardbeien – merengue – balsamicosiroop – vanilleroom- of aardbeienijs – slagroom
Lemon curd cheesecake
verse aardbeien – witte chocolade ijs – slagroom