Direct naar de contentDirect naar de footer
Voorgerechten

Voorgerechten

  • Groninger mosterdsoep

    spekjes – appel – bieslook - ijsbergsla

  • Pomodori tomatensoep

    gehaktballetjes – verse soepgroenten – room

  • Vissoep

    dagverse visvariatie – cognac – bieslook

  • Drie geitenkaaskroketjes van Machedoux *

    appel-perenchutney – schaafsel van gedroogde zwarte olijf

    * Vegetarisch
  • Drie Hollandse garnalenkroketjes

    whiskysaus – gefrituurde kappertjes – tomatenconcassé

  • Champignons ‘au beurre’

    ham – prei – kruidenboter

  • Trio van zalm

    gravad lax – taartje van warm gerookte zalm – koud gerookte zalm – wakame – zoetzuur van radijs – wasabi mayonaise – eidooiercrème – venkelsalade – crème van doperwten

  • Rode bieten carpaccio *

    walnoot - vegan kaas - honing

    * Vegetarisch
  • Klassieke Caesar salade

    mosterdmayonaise – huisgerookte kip – ui – ei – ansjovis – croutons – Parmezaan

  • Salade ‘Tiède’

    balsamico vinaigrette – gerookte Ierse zalm – kappertjes – rode ui – komkommer – gegrilld spek – gefrituurde uienringen

  • Carpaccio van biologische runderlende

    basilicumolie of truffelmayonaise – pijnboompitjes – Parmezaan – rucola

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappelen, salade en groente.
  • Gebakken zalmfilet

    pastinaakcrème – citroen – cherrytomaat – wokgroenten – Beurre Blancsaus

  • Vangst van de week

    met bijpassend garnituur en saus

  • Gebakken dorade

    pastinaakcrème – citroen – cherrytomaat – wokgroenten – Beurre Blancsaus

  • Kipfilet ‘Madrid’

    champignons – rode ui – tomaat – verse pepers – knoflook – kaas gegratineerd – zoete aardappelcrème

  • Varkenshaasmedaillons

    zoete aardappelcrème – cherrytomaat – groene asperge – polenta – saus naar keuze

  • Twee mini schnitzels 'Minerva'

    ham – kaas gegratineerd – zoete aardappelcrème – cherrytomaat – champignonroomsaus

  • Pannetje ‘Westerbroek’

    biefstukpuntjes – zoete aardappelcrème - cherrytomaat – saus naar keuze

  • Entrecote ‘Grillé’  

    gegrilde tomaat – polenta – pepersaus, bearnaisesaus of traditionele grillsauzen

  • Tournedos ‘Hussarde’ (+ € 3,00)

    champignons – prei – kruidenboter – zoete aardappelcrème – cherrytomaat

  • Gewokte tofuschotel *

    ui – verse pepers – champignons – tomaat – rijst – emping – ketjapsaus

    * Vegetarisch
  • Mediteraanse quiche *

    roerbakgroenten – rucola – tomatengel

    * Vegetarisch

* Saus naar keuze: champignonroom-, peper-, pinda-, stroganoff- of ketjapsaus

Nagerechten

Nagerechten

  • DAME BLANCHE

    vanilleroomijs – amandelschaafsel – huisgemaakte chocoladesaus – slagroom

  • ‘BOERENJONGENS’

    weckpotje met vanille-, karamel- en boerenjongensroomijs – boerenjongens – slagroom

  • SORBET ‘ROYAL’

    verse vruchten – vanille-, aardbeien- pistacheroomijs – aardbeiensaus – slagroom

  • APPEL TARTE TATIN

    karamel-zeezoutsaus – vanilleroomijs – slagroom

  • Crème brûlée

    speculaas – baileys siroop – baileys creamijs – slagroom

  • Chocolate Dream

    warme chocoladesoufflé – gekarameliseerde noten – citroenijs – slagroom