Direct naar de contentDirect naar de footer
Voorgerechten

Voorgerechten

  • Groninger mosterdsoep

    spekjes – appel – bieslook

  • Pomodori tomatensoep

    gehaktballetjes – verse soepgroenten – room

  • Vissoep

    dagverse visvariatie – cognac – bieslook

  • Drie geitenkaaskroketjes van Machedoux *

    appel-perenchutney – schaafsel van gedroogde zwarte olijf

    * Vegetarisch
  • Drie Hollandse garnalenkroketjes

    whiskysaus – gefrituurde kappertjes – tomatenconcassé

  • Champignons ‘au beurre’

    ham – prei – kruidenboter

  • Trio van zalm

    gravad lax – taartje van warm gerookte zalm – koud gerookte zalm – wakame – zoetzuur van radijs – wasabi mayonaise – eidooiercrème – venkelsalade – crème van doperwten

  • Vegetarisch Trio *

    rode bietensoep – vegan feta – loempia van bospaddenstoelen – rode ui chutney – walnoten – gel van tomaat

    ook vegan te verkrijgen

    * Vegetarisch
  • Klassieke Caesar salade

    mosterdmayonaise – huisgerookte kip – ui – ei – ansjovis – croutons – Parmezaan

  • Salade ‘Tiède’

    balsamico vinaigrette – gerookte Ierse zalm – kappertjes – rode ui – komkommer – gegrilld spek – gefrituurde uienringen

  • Carpaccio van biologische runderlende

    basilicumolie of truffelmayonaise – pijnboompitjes – Parmezaan – rucola

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappelen, salade en groente.
  • Gebakken zalmfilet

    aardappelpuree – mini courgette – mini bospeen – gepofte cherrytomaat – kruiden spongecake – doperwtengel - safraansaus

  • Twee gebakken sliptongen

    doperwtengel – gepofte cherrytomaat – citroen – remouladesaus – krokant van cassave

  • Kuikenborst ‘Madrid’

    champignons – knoflook – rode ui – tomaat – verse pepers – gegratineerd met kaas

  • Varkenshaasmedaillons

    met saus naar keuze – aardappelpuree – gepofte cherrytomaat – mini courgette – bospeen – kruiden spongecake

  • Twee mini schnitzels 'Minerva'

    gegratineerd met ham en kaas – champignonroomsaus

  • Pannetje ‘Westerbroek’

    biefstukpuntjes met saus naar keuze – aardappelpuree – gepofte cherrytomaat – rode biet – bimi – kruiden spongecake

  • Entrecote ‘Grillé’  

    van biologisch rund – met saus naar keuze – Jacket Potato – gegrilde tomaat

  • Tournedos ‘Hussarde’ (+ € 3,00)

    gebakken champignons – prei – kruidenboter – aardappelpuree – gepofte cherrytomaat – rode biet – bimi – kruiden spongecake

  • Gewokte tofuschotel *

    ui – verse pepers – champignons – tomaat – rijst – emping – ketjapsaus

    * Vegetarisch
  • Truffelrisotto *

    jus van bospaddenstoelen – groene asperges – Parmezaan – rucola

    * Vegetarisch

* Saus naar keuze: champignonroom-, peper-, pinda-, stroganoff- of ketjapsaus

Nagerechten

Nagerechten

  • Dame blanche

    vanilleroomijs – slagroom – amandelschaafsel – huisgemaakte chocoladesaus

  • Boerenjongens “in de pot”

    weckpotje met vanille-, karamel- en boerenjongensroomijs – boerenjongens – slagroom

  • Sorbet ‘Royal’

    verse vruchten – vanille-, aardbeien- en pistacheroomijs – aardbeiensaus – slagroom

  • Chocolade

    chocolademousse – hazelnoot tuile – karamelroomijs – slagroom

  • Sinaasappel

    sinaasappel-yoghurt taartje – gekonfijte kumquats – roomijs met kwarksmaak – Hollands schuim – slagroom

  • Crème brûlée

    vanilleroomijs – slagroom