Direct naar de contentDirect naar de footer

Dinerdeal

De Dinerdeal is te verkrijgen voor €45,- p.p.

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Groninger mosterdsoep

    spekjes – appel – bieslook - ijsbergsla

  • Pomodori tomatensoep

    gehaktballetjes – verse soepgroenten – room

  • Vissoep

    dagverse visvariatie – cognac – bieslook

  • Champignons ‘au beurre’

    ham – prei – kruidenboter

  • Geitenkaasbitterballen van Machedoux *

    3 stuks – appel-perenchutney

    * Vegetarisch
  • Hollandse garnalenkroketjes

    van garnalen uit Lauwersoog
    3 stuks – whiskysaus – tomatenconcassé

  • Carpaccio van biologische runderlende

    basilicumolie of truffelmayonaise – pijnboompitjes – Parmezaan – rucola

  • Gerookte zalm

    gerookte zalm – wakame – radijs – wasabimayonaise

  • Rode bieten carpaccio *

    walnoot – vegan feta – honing – basilicum sponscake

    * Vegetarisch
  • Klassieke Caesar salade

    mosterdmayonaise – huisgerookte kip – ui – ei – ansjovis – croutons – Parmezaan

  • Salade ‘Tiède’

    balsamico vinaigrette – gerookte Ierse zalm – kappertjes – rode ui – komkommer – gegrilld spek – gefrituurde uienringen

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappelen, salade en dagverse groente. Op verzoek serveren wij tevens appelmoes
  • Drie mini schnitzels 'Minerva'

    ham – kaas gegratineerd – aardappelmousseline – cherrytomaat – groentechips – champignonroomsaus

  • Varkenshaasmedaillons

    groene asperge – bospeen – cherrytomaat – aardappelmousseline – groentechips – saus naar keuze*

  • Kipfilet ‘Madrid’

    champignons – rode ui – tomaat – verse pepers – knoflook – kaas gegratineerd – aardappelmousseline – cherrytomaat – groentechips

  • Pannetje ‘Westerbroek’

    biefstukpuntjes – aardappelmousseline – cherrytomaat – groentechips – saus naar keuze*

  • Entrecote ‘Grillé’  

    aardappelgratin – gegrilde tomaat – pepersaus of traditionele grillsauzen

  • Tournedos ‘Hussarde’ (+ € 3,00)

    champignons – prei – kruidenboter – aardappelmousseline – cherrytomaat – groentechips

  • Gebakken zalmfilet

    groene asperge – bospeen – citroen – rode biet crumble – gekruide aardappelmousseline – cherrytomaat – Beurre Blanc

  • Vangst van de week

    met bijpassend garnituur en saus

  • Gebakken scholfilet

    groene asperge – bospeen – citroen – rode biet crumble – gekruide aardappelmousseline – cherrytomaat – remouladesaus

  • Mediteraanse quiche *

    geitenkaas – roerbakgroenten – rucola – tomatensaus

    * Vegetarisch
  • Vegan gewokte tofuschotel *

    champignons – ui – verse pepers – tomaat – rijst – emping – ketjapsaus

    * Vegetarisch

* Saus naar keuze: champignonroom-, peper-, pinda-, stroganoff- of ketjapsaus

Nagerechten

Nagerechten

  • Dame blanche

    vanilleroomijs – amandelschaafsel – huisgemaakte chocoladesaus – slagroom

  • Boerenjongens

    weckpotje met vanille-, karamel- en boerenjongensroomijs – boerenjongens – slagroom

  • Sorbet 'Royal'

    verse vruchten – vanille-, aardbeien- pistacheroomijs – aardbeiensaus – slagroom

  • Crème brûlée

    gemarineerde aardbeien – vanilleroomijs – slagroom

  • Eton Mess

    verse aardbeien – merengue – balsamicosiroop – vanilleroom- of aardbeienijs – slagroom

  • Lemon curd cheesecake

    verse aardbeien – witte chocolade ijs – slagroom