Direct naar de contentDirect naar de footer

Dinerkaart

In verband met de huidige maatregelen, kan het zijn dat niet alle gerechten op voorraad zijn.

Wildgerechten

Wildgerechten

  • Proeverij van Wild

    13,50

    huisgemaakte wildpaté – gerookte eendenborst – hazenpeper kroketje – crumble van hert – krokantje van wildzwijn coppa – rode kool gel

  • Hazenpeper

    21,50

    rode kool gel – cranberrycompote – stoofpeertje – aardappel mousseline – spruiten

  • Wild Duo

    24,50

    Hertenrugfilet – Hazenpeper – wildsaus met bospaddestoelen – rode kool gel – cranberrycompote – stoofpeertje – spruiten - stamppotje

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

  • Schwarzwalder Schinken met een tartaartje van meloen

    12,00

    balsamico – frisée – sesamkrokantje

  • Carpaccio van biologische runderlende

    13,00

    basilicumolie of truffelmayonaise – pijnboompitjes – Parmezaan – rucola

  • Ambachtelijk gerookte Ierse zalm met wasabimayonaise

    13,00

    zwarte wortel-misocrème – zoetzure radijs – komkommer – tomatenconcassé

  • Vegetarisch Trio *

    11,50

    paprika-pestosoep – geitenkaasmousse met rode bietengelei – loempia – pompoenchutney – crème van knolselderij – rode kool – sinaasappel – walnoot

    * Vegetarisch
  • Hollandse garnalen uit Lauwersoog

    14,00

    limoen-whiskysaus

  • Proeverij van Hollandse garnalen

    14,00

    Hollandse garnalencocktail – huisgemaakt garnalenkroketje – garnalensoepje – wasabimayonaise – whiskysaus – zoetzure radijs

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

  • Warm stokbroodje

    5,75

    kruidenboter – aioli – tapenade

  • Groninger mosterdsoep

    6,50

    spekjes – appel – bieslook

  • Oma's tomatensoep

    6,50

    gehaktballetjes – verse soepgroenten

  • Vissoep

    9,00

    dagverse visvariatie – cognac – bieslook

  • Champignons ‘au beurre’

    9,50

    ham – prei – kruidenboter

  • Drie geitenkaaskroketjes van Machedoux

    10,00

    appel-perenchutney – schaafsel van gedroogde zwarte olijf

  • Drie Hollandse garnalenkroketjes

    10,00

    whiskysaus – gefrituurde kappertjes – tomatenconcassé

  • Ajam chili

    8,75

    gefrituurde kipstukjes – huisgemaakte chilisaus-gel – soja-sesamvinaigrette – frisée – rucola – cherrytomaatje – sesamkrokantje

Salades

Salades

Onze maaltijdsalades worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites of rösti. Tevens zijn onze salades als voorgerecht te bestellen.
  • Klassieke Caesar salade

    16,00

    als voorgerecht € 10,00
    mosterdmayonaise – huisgerookte kip – ui – ei – ansjovis – croutons – Parmezaan

  • Salade ‘Tiède’

    17,50

    als voorgerecht € 11,50
    balsamico vinaigrette – gerookte Ierse zalm – kappertjes – rode ui – komkommer – gegrilld spek – gefrituurde uienringen

  • Salade Geitenkaas

    16,00

    als voorgerecht € 10,00
    frambozendressing – Machedoux – witlof – appel – radijs – komkommer – cherrytomaat – ui – avocado – walnoot – honing

Visgerechten

Visgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappelen en groente. Salade en appelmoes op verzoek.
  • Gebakken Zalmfilet

    23,00

    paarse wortelcrème – cherrytomaat – gele mini bospeen – mini venkel – zoetzuur van radijs – citroen – krokantje van truffelaardappel – Beurre Blancsaus

  • Drie gebakken sliptongen

    26,00

    twee stuks € 22,00
    bospeen – cherrytomaat – citroen – remouladesaus

  • Trio 'Lauwersoog'

    24,50

    Zalmfilet – Sliptong – Black Tiger gamba – zoete aardappelcrème – cherrytomaat – paarse mini bospeen – gevulde mini paprika – citroen – krokantje van truffelaardappel – Beurre Blancsaus – remouladesaus

  • Gebakken Kabeljauwfilet

    22,50

    kruiden mie-de-pain – paarse wortelcrème – cherrytomaat – gele mini bospeen – mini venkel – zoetzuur van radijs – citroen – krokantje van truffelaardappel – Beurre Blancsaus

  • 'Spécialité de la Mer'

    53,50

    voor 2 personen

    Zalmfilet – Kabeljauwfilet – Sliptong – Black Tiger gamba – Loempia van Rivierkreeft – cherrytomaat – bospeen – citroen – Beurre Blancsaus – remouladesaus

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappelen en groente. Salade en appelmoes op verzoek.
  • Drie mini schnitzels

    19,00

    saus naar keuze – rode koolcrème – cherrytomaat – mini bospeen – gevulde paprika – krokantje van cassave

  • Drie mini schnitzels 'Maison'

    19,00

    champignons – knoflook – rode ui – tomaat – verse pepers – gegratineerd met kaas

  • Drie mini schnitzels 'Minerva'

    19,00

    gegratineerd met ham en kaas – champignonroomsaus

  • Varkenshaasmedaillons

    20,00

    saus naar keuze – rode koolcrème – cherrytomaat – mini bospeen – gevulde paprika – krokantje van cassave

  • ‘Smids’ pannetje

    20,00

    stukjes varkenshaas met saus naar keuze – rode koolcrème – cherrytomaat – mini bospeen – gevulde paprika – krokantje van cassave

  • Varkenshaasmedaillons 'Gorgonzola'

    21,75

    champignons – knoflook – rode ui – tomaat – verse pepers – gegratineerd met gorgonzola

  • Entrecote

    26,00

    saus naar keuze – knolselderijcrème – cherrytomaat – mini bospeen – mini biet – krokantje van cassave

  • Entrecote 'Barcelona'

    26,00

    champignons – knoflook – rode ui – tomaat – verse pepers

  • Tournedos

    29,00

    saus naar keuze – knolselderijcrème – cherrytomaat – mini bospeen – mini biet – krokantje van cassave

  • Tournedos 'Hussarde'

    29,00

    gebakken champignons – prei – kruidenboter

  • Pannetje 'Westerbroek'

    22,00

    biefstukpuntjes met saus naar keuze – knolselderijcrème – cherrytomaat – mini bospeen – mini biet – krokantje van cassave

  • Kalfslever

    19,00

    uitgebakken spekjes en ui

  • Kuikenborst 'Madrid'

    18,50

    champignons – knoflook – rode ui – tomaat – verse pepers – gegratineerd met kaas

  • Gewokte kipschotel

    18,50

    ketjapsaus - rode ui – verse pepers – champignons – taugé – rijst – kroepoek

Saus naar keuze: champignonroom-, peper-, pinda-, stroganoff- of ketjapsaus

Grillgerechten

Grillgerechten

Alle grillgerechten worden geserveerd met een Jacket Potato en gegrilde tomaat.
  • Spies 'Martini'

    24,00

    biefstukspies – rode ui

  • Entrecote 'Grillé'

    25,50

    van biologisch rund

  • Mixed Grill

    26,00

    ossenhaas – varkenshaas – lamskotelet – kuikenborstfilet

Keuze uit: pepersaus, bearnaisesaus of traditionele grillsaus met knoflookmayo en kruidenboter

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

  • Gewokte tofuschotel

    18,50

    ketjapsaus – ui – verse pepers – champignons – tomaat – rijst – emping

  • Couscous

    18,50

    gewokte groenten - gefrituurde brie

  • Vega burger

    17,50

    kaas – augurk – ui – tomaat – ijsbergsla – mayonaise – zigeunersaus – frites

  • Truffelrisotto

    18,50

    bospaddenstoelen – groene asperges – Parmezaan – rucola

Timo Toekan

Timo Toekan

  • Kindermenu 3-gangen

    11,50

    Oma’s tomatensoepje

    Groninger Mosterdsoepje

    ***
    Frites met keuze uit frikandel, hamburger, kipnuggets, kroket, vissticks, mini schnitzel

    Poffertjes met roomboter en poedersuiker

    Spaghetti Bolognese

    ***
    Kinderdessert