Direct naar de contentDirect naar de footer
Asperges

Asperges

  • Proeverij 'wit goud'

    15,50

    huisgemaakt aspergekroketje – huisgemaakte asperge-beenhamsalade – gerookte zalm – gerookte palingmousse – gekonfijte eidooiercrème – komkommer – kwarteleitje

  • Romige aspergesoep

    8,50

    verse asperges – beenham – bieslook

  • Asperges à la flamande

    23,50

    7 asperges – beenham – gekookt ei – Charlotte aardappel – peterselie – boterjus

  • Asperges met zalmfilet

    31,50

    5 asperges – Charlotte aardappel – hollandaisesaus

  • Asperges met kalfsribeye

    32,50

    5 asperges – Charlotte aardappel – bearnaisesaus

  • Asperge per stuk

    3,00

    als bijgerecht

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

  • Warm stokbroodje

    7,95

    kruidenboter – aioli – tapenade

  • Groninger mosterdsoep

    7,25

    spekjes – appel – bieslook – ijsbergsla

  • Pomodori tomatensoep

    7,25

    gehaktballetjes – verse soepgroenten – room

  • Vissoep

    10,00

    dagverse visvariatie – (cognac) – bieslook

  • Champignons ‘au beurre’

    10,00

    ham – prei – kruidenboter

  • Drie geitenkaaskroketjes van Machedoux

    10,50

    appel-perenchutney

  • Drie Hollandse garnalenkroketjes

    11,00

    whiskysaus – tomatenconcassé

  • Ajam chili

    9,50

    gefrituurde kiphaasjes – huisgemaakte chilisaus-gel – soja-sesamvinaigrette – frisée – rucola – cherrytomaatje

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

  • Ardennerham

    12,50

    meloenbolletjes – balsamico – frisée

  • Carpaccio van biologisch rund

    14,00

    basilicumolie of truffelmayonaise – pijnboompitjes – Parmezaan – rucola

  • Trio van zalm

    15,00

    gravad lax – taartje van warm gerookte zalm – koud gerookte zalm – wakame – zoetzuur van radijs – wasabi mayonaise

  • Rode bietencarpaccio *

    11,00

    walnoot – vegan kaas – honing

    * Vegetarisch
  • Hollandse garnalen uit Lauwersoog

    16,00

    limoen-whiskysaus

  • Proeverij van Hollandse garnalen

    16,00

    Hollandse garnalencocktail – huisgemaakt garnalenkroketje – garnalensoepje – wasabimayonaise – whiskysaus – zoetzure radijs

Salades

Salades

Onze maaltijdsalades worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites of rösti. Tevens zijn onze salades als voorgerecht te bestellen.
  • Klassieke Caesar salade

    17,00

    als voorgerecht € 11,50
    mosterdmayonaise – huisgerookte kip – ui – ei – ansjovis – croutons – Parmezaan

  • Salade ‘Tiède’

    18,50

    als voorgerecht € 13,00
    balsamico vinaigrette – gerookte Ierse zalm – kappertjes – rode ui – komkommer – gegrilld spek – gefrituurde uienringen

  • Salade Geitenkaas

    17,00

    als voorgerecht € 11,50
    citrus-gember vinaigrette – Machedoux – witlof – appel – radijs – komkommer – cherrytomaat – ui – avocado – walnoot – honing

Visgerechten

Visgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappelen en groente. Salade en appelmoes op verzoek.
  • Gebakken zalmfilet

    28,50

    pastinaakcrème – citroen – cherrytomaat – wokgroenten – Beurre Blancsaus

  • Trio 'Lauwersoog'

    29,50

    zalmfilet – sliptong – Black Tiger gamba – citroen – cherrytomaat – bospeen – remouladesaus – Beurre Blancsaus

  • Tarbot, op de graat gebakken

    25,50

    citroen – cherrytomaat – bospeen - remouladesaus

  • Gebakken dorade

    24,50

    pastinaakcrème – citroen – cherrytomaat – wokgroenten – Beurre Blancsaus

  • Vangst van de week

    23,50

    met een bijpassend garnituur en saus

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappelen en groente. Salade en appelmoes op verzoek.
  • Drie mini schnitzels

    23,50

    doperwtencrème – Pommes Chatelaine – mini venkel – saus naar keuze

  • Drie mini schnitzels 'Maison'

    24,50

    champignons – rode ui – tomaat – verse pepers – knoflook – kaas gegratineerd – doperwtencrème – mini rode biet

  • Drie mini schnitzels 'Minerva'

    24,50

    ham – kaas gegratineerd – doperwtencrème – mini rode biet – champignonroomsaus

  • Varkenshaasmedaillons

    23,50

    doperwtencrème – Pommes Chatelaine – mini venkel – saus naar keuze

  • ‘Smids’ pannetje

    24,50

    stukjes varkenshaas – doperwtencrème – mini rode biet – saus naar keuze

  • Varkenshaasmedaillons 'Gorgonzola'

    25,75

    champignons – rode ui – tomaat – verse pepers – knoflook – gorgonzola gegratineerd – doperwtencrème – mini rode biet

  • Entrecote

    28,50

    doperwtencrème – Pommes Chatelaine – mini venkel – saus naar keuze

  • Entrecote 'Barcelona'

    29,50

    champignons – rode ui – tomaat – verse pepers – knoflook – doperwtencrème – mini rode biet

  • Tournedos

    34,50

    doperwtencrème – Pommes Chatelaine – mini venkel – saus naar keuze

  • Tournedos 'Hussarde'

    36,50

    champignons – prei – kruidenboter – doperwtencrème – mini rode biet

  • Pannetje 'Westerbroek'

    25,50

    biefstukpuntjes – doperwtencrème – mini rode biet – saus naar keuze

  • Kalfslever

    23,50

    ui – spekjes – doperwtencrème – mini rode biet

  • Kipfilet 'Madrid'

    24,50

    champignons – rode ui – tomaat – verse pepers – knoflook – kaas gegratineerd – doperwtencrème – mini rode biet

  • Gewokte kipschotel

    24,50

    champignons – rode ui – taugé – verse pepers – rijst – kroepoek – ketjapsaus – doperwtencrème – mini rode biet

  • Kipsaté

    18,50

    komkommer – gebakken uitjes – atjar– kroepoek – pindasaus

Saus naar keuze: champignonroom-, peper-, pinda-, stroganoff- of ketjapsaus

Grillgerechten

Grillgerechten

Alle grillgerechten worden geserveerd met een Jacket Potato en gegrilde tomaat.
  • Biefstukspies 'Martini'

    28,50

    gegrilde tomaat – Pommes Chatelaine – pepersaus, bearnaisesaus of traditionele grillsauzen

  • Entrecote 'Grillé'

    29,50

    gegrilde tomaat – Pommes Chatelaine – pepersaus, bearnaisesaus of traditionele grillsauzen

  • Mixed Grill

    29,50

    ossenhaas – varkenshaas – sparerib – kuikenborstfilet – gegrilde tomaat – Pommes Chatelaine – pepersaus, bearnaisesaus of traditionele grillsauzen

Keuze uit: pepersaus, bearnaisesaus of traditionele grillsaus met knoflookmayo en kruidenboter

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

  • Mediteraanse quiche

    18,50

    roerbakgroenten – rucola – tomatengel

  • Saffraancouscous

    19,50

    roerbakgroenten – tomatensaus – gefrituurde brie

  • Vegan gewokte tofuschotel

    19,50

    ketjapsaus – ui – verse pepers – champignons – tomaat – rijst – emping – doperwtencrème – mini rode biet

  • Vega burger

    18,50

    kaas – augurk – ui – tomaat – ijsbergsla – mayonaise – zigeunersaus

Timo Toekan

Timo Toekan

  • Kindermenu 3-gangen

    12,50

    Pomodori tomatensoepje

    Groninger mosterdsoepje

    ***
    Frites met keuze uit frikandel, hamburger, kipnuggets, vissticks of mini schnitzel

    Poffertjes met roomboter en poedersuiker

    Spaghetti Bolognese

    ***
    Kinderdessert