Direct naar de contentDirect naar de footer

Lunchkaart

In onze keuken worden de lekkerste lunchgerechten voor u klaar gemaakt.

Koude broodjes

Koude broodjes

Koude broodjes
  • Club Sandwich Zalm

    9,75

    Torentje van brood met gerookte zalm, remouladesaus, tomaat, rode ui, kappertjes, gekookt ei en ijsbergsla

  • Speltbrood Brie

    8,25

    Speltbrood gegratineerd met brie, walnoten, honing en rucola

  • Maisbrood Kip

    8,95

    Maisbrood belegd met een salade van gerookte kip, avocado, bacon, ei, mayonaise en ijsbergsla

  • Stokbroodje van biologisch Groninger tarwe

    9,50

    met carpaccio van biologisch rundvlees, Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten en basilicum olie

Warme broodjes

Warme broodjes

Warme broodjes
  • Panini Beenham

    7,50

    Panini met beenham, oude boerenkaas en Roseval chips

  • Panini Serranoham

    10,95

    Panini met Serranoham, pesto, mozzarella en Roseval chips

  • Panini Geitenkaas

    8,95

    Panini met geitenkaas, tomaat, honing, walnoten en Roseval chips

  • Waldkornbrood Beenham

    8,95

    Waldkornbrood met lauwwarme beenham, mosterdsaus en rucola

Eiergerechten

Eiergerechten

Diverse luxe Eiergerechten
  • Boerenomelet

    8,25

    met aardappel, taugé, spek, soepgroentes en champignons

  • Uitsmijter “Groningerland”

    9,00

    met ham, kaas, gebakken champignons en ui

  • Uitsmijter "Jumbo"

    8,25

    met ham, kaas en rosbief

  • Uitsmijter

    7,95

    Uitsmijter met keuze uit ham, kaas, rosbief of spek

Alle uitsmijters worden geserveerd met dubbel gebakken eieren.

Alle eiergerechten worden uitsluitend met vrije uitloop eieren bereid.

Koud/warm

Koud/warm

Koud/warm
  • Luxe “12 uurtje”

    10,50

    Combinatie van roombrie, gerookte zalm, Ardennerham, meloen, roerei en een Van Dobben kroket met mosterd

  • Lunchplankje

    10,50

    Drie Groninger mini broodjes belegd met carpaccio met basilicumolie en Parmezaanse kaas, gerookte zalm met wasabimayonaise, brie met walnoten en honing, met een kopje mosterdsoep en een huisgemaakt kroketje van Groninger weiderund

Warm

Warm

Warm
  • Kroketten met brood

    6,50

    Twee Van Dobben kroketten met huisgemaakte huzarensalade en mosterd, geserveerd met brood

  • Hamburger "Dré"

    12,75

    Grote gegrilde hamburger (200 gram) van rundertartaar , gebakken met ui, ijsbergsla, geserveerd met frites

  • Kip "Pikant"

    8,95

    Pikante kuikenborstfiletreepjes met gebakken champignons, ui, paprika, taugé, verse pepers en sla, geserveerd met frites en chilisaus

  • Saté "Ajam"

    11,75

    Spies van huisgemaakte en vers gemarineerde kipfilet met kroepoek, komkommer en satésaus, geserveerd met frites

  • Verse spaghetti met bolognaisesaus

    9,50

    cherry tomaat en rucola, geserveerd met Parmezaanse kaas

  • Verse spaghetti met vegetarische carbonarasaus

    9,50

    cherry tomaat, rucola, champignons, geserveerd met Parmezaanse kaas

Salades

Salades

Salades
  • Salade “Varié”

    8,50

    Huisgemaakte huzarensalade, beenham, meloen met Serranoham, carpaccio met Parmezaanse kaas, ei, ui, augurk en een watermeloensoepje

  • Klassieke Caesar salade

    14,50

    met gerookte kip, croutons, ui, ei, ansjovis, mosterdmayonaise en Parmezaanse kaas

    Klein 8,00
  • Salade "Gamba"

    14,50

    Salade met vier of zeven in knoflookolie gewokte gamba’s, Romano sla, ui, radijs, paprika, komkommer, cherry tomaat, avocado en limoenmayonaise

    Klein 8,50
  • Salade "Tiède"

    15,75

    Salade met ambachtelijk gerookte Ierse zalm, kappertjes, rode ui, gegrild spek, komkommer, gefrituurde uienringen en balsamico vinaigrette

    Klein 11,50
  • Salade Geitenkaas

    14,50

    Romano sla met witlof, ui, appel, radijs, komkommer, cherry tomaat, avocado, geitenkaas, walnoten, honing en frambozendressing

    Klein 8,00