Direct naar de contentDirect naar de footer

Ontbijt

Het uitgebreide ontbijtbuffet is geopend van 06:00 tot 10:30 uur. In de weekenden wordt het ontbijtbuffet geserveerd tussen 07:00 en 11:00 uur.

U kunt uw ontbijt kiezen van het buffet, om deze vervolgens op uw kamer te nuttigen. Om de drukte te verspreiden werken wij met reserveringen om het kwartier. Voor een extra prettig en soepel verlopend verblijf, bieden wij de mogelijkheid om voor aankomst al het gewenste tijdstip van het ontbijt te reserveren.

Wij vragen u de datum van het ontbijt en het tijdstip te selecteren. Vervolgens ontvangt u een bevestiging per mail. Heeft u dieetwensen? Geef ze gerust door via het opmerkingenveld, dan houden wij daar zo veel mogelijk rekening mee.

Op het ontbijtbuffet vindt u een keur aan ovenverse broodjes, kaas, verschillende vleeswaren, eiergerechten, gegrild spek, zoetwaren, yoghurt, vers fruit, verse vruchtensalade, verse jus d'orange, diverse graangerechten, biologische sappen, onbeperkt koffie, thee, melk en chocolademelk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw eigen eitje en flensjes te bakken en hebben we een sapcentrifuge om uw eigen sapje te maken.