Direct naar de contentDirect naar de footer

Feest naar uw wens

Momenteel wordt er opnieuw gekeken naar de invulling van deze arrangementen. Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen met onze sales afdeling.
Bij ons kunt u terecht voor een diner, een receptie of een feestavond helemaal aangepast naar uw wensen. Wij denken graag met u mee over de invulling van de dag en adviseren u waar nodig.

Voor uw evenement hebben we schitterende zalen die aansluiten op uw wensen en het aantal gasten. Voor een event kunt u bijvoorbeeld terecht in de romantische Peregrine, knusse Falcon Crest of feestvriendelijke Bird's Eye. Terwijl uw gasten verwend worden met een lekker drankje en een heerlijk hapjesbuffet, kunt u genieten.

Receptiearrangementen

De Van der Valk Falcon arrangementen zijn een echte aanrader! Alle hapjes zijn huisgemaakt waardoor de receptie een extra lekker tintje krijgt. Bovendien wordt alles feestelijk gepresenteerd op mooie etagères.

Naast de Van der Valk Falcon arrangementen zijn er de Van der Valk Classics arrangementen. Dit arrangement biedt u de klassieke receptiedrankjes en hapjes. Zoals u van ons gewend bent strak geprijsd en een prima kwaliteit.

Feestavondarrangementen

Naast de receptiearrangementen hebben wij ook leuke feestavondarrangementen samengesteld, inclusief drankjes en hapjes. Ideaal voor bijvoorbeeld een personeelsfeest of huwelijksfeest.