Direct naar de contentDirect naar de footer

ZAAL- EN VERGADERFACILITEITEN

 • Online offerte aanvragen

  Online offerte aanvragen

  Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Uw wensen kunt u aangeven in het aanvraagformulier, waarna wij een offerte voor u zullen opstellen.

  Online offerte aanvragen
 • Vergaderarrangementen

  Vergaderarrangementen

  Elke vergadering kunnen we op maat voor u organiseren. Maar u kunt ook kiezen voor het gemak van onze vergaderarrangementen, eventueel aangevuld met extra wensen.

  Meer Informatie
 • Breaks en uitbreidingen

  Breaks en uitbreidingen

  Voor alle vergaderarrangementen bieden wij verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Met ons borreluurtje proost u op een geslaagde bijeenkomt! Wilt u graag een productieve dag afsluiten met een speciaal voor u gemaakt diner? Wij bieden diverse mogelijkheden om uw bijeenkomst extra bijzonder te maken.

  Meer informatie
 • Duurzaam ondernemen

  Duurzaam ondernemen

  Als onderdeel van het Van der Valk concern zijn wij bewust van onze voorbeeldrol betreft duurzaam ondernemen. Bent u benieuwd naar onze inspanningen om onze ecologische voetafdruk te verminderen? Kijk dan hier!

  Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
8,0
9 beoordelingen
Hotel Groningen-Westerbroek 
Vriendelijk, attent en behulpzaam naar gasten en collega’s. Men verwelkomt gasten ook al zijn ze met anderen bezig, en laten weten zo snel mogelijk te komen. Helaas was het zo warm (40 graden) ze deden echt hun best, geen enkele wanklank, terwijl wij en andere gasten met het personeel te doen hadden. Gerechten met passie bereid, frites en aardappels goudbruin gebakken zoals het hoort, 2 soorten groenten en sla, zelfs de keus voor “huisgemaakte mayonaise” Complimenten voor personeel. In Hotel Assen 2 dagen eerder was er alleen sla bij hoofdgerecht, een groot verschil per hotel ondervonden wij.