Direct naar de contentDirect naar de footer

Honden

Wij hebben enkele kamers beschikbaar waar uw viervoeter welkom is, de Groninger Rijkdom en The Landscape of Groningen kamers. Wilt u vermelden bij uw reservering dat u uw huisdier mee wenst te nemen?

Huisdieren zijn ten alle tijden op aanvraag en wij rekenen een toeslag van € 15,50 per hond per nacht. Er zijn maximaal 2 honden per kamer toegestaan. Katten zijn niet toegestaan.

Let op: honden zijn niet toegestaan in het restaurant, de hotelbar en de zalen.

Om uw en het verblijf van andere gasten zo aangenaam mogelijk te maken, zijn er enkele huisregels m.b.t. tot huisdieren van toepassing.

  • In alle publieke ruimten, evenals het parkeerterrein en in de tuinen rondom het hotel dienen honden altijd aangelijnd te zijn.
  • Rondom ons terrein geldt een opruimplicht.
  • Het is niet toegestaan uw hond op het bed te laten liggen of gebruik te laten maken van het zitmeubilair in uw hotelkamer en/of publieke ruimtes.
  • Zorg ervoor dat uw hond niet alleen op de hotelkamer aanwezig is, wanneer deze wordt schoongemaakt.
  • Indien de hotelkamer door vervuiling en/of reukoverlast buiten gebruik genomen moet worden, rekenen wij een vergoeding van € 75,00 per kamer per nacht.

Heeft u wellicht nog vragen? Dan vernemen wij dat graag! Wij wensen u en uw viervoeter een aangenaam verblijf in ons hotel.

Blindegeleidehonden zijn ten alle tijden overal toegestaan.