Direct naar de contentDirect naar de footer

Family & Fun

Beleef met z'n tweeën of gezellig met het hele gezin een onvergetelijke dag, gecombineerd met een verblijf in het hotel. De centrale ligging van Hotel Groningen-Westerbroek biedt de perfecte gelegenheid om een bezoek te brengen aan diverse dieren- en/of attractieparken. Hieronder een greep uit het aanbod.

 • Wildlands Adventure Zoo Emmen

  Ontmoet wilde dieren. Ontdek nieuwe werelden. Beleef het avontuur. Het park is opgedeeld in drie gethematiseerde klimaatzones, met naast diersoorten die kenmerkend zijn voor het gerepresenteerde gebied ook gethematiseerde horeca, winkels, entertainment en attracties.

  55 km vanaf het hotel

 • Break Out Grunopark

  Break Out Grunopark is een ruime Evenementenlocatie van ruim 50 hectare groot. Op dit terrein worden veel verschillende activiteiten gedaan. Dus bent u op zoek naar een leuke activiteit rondom Groningen? Kom dan ontsnappen uit een escaperoom, klimmen in het klimpark, paintballen op de uitdagende paintballzone, wakeboarden en nog veel meer!

  6 km vanaf het hotel

Sprookjeshof

Sprookjeshof

Zin in een dagje uit vol plezier, spelen, klimmen en klauteren? Ga dan naar attractiepark Sprookjeshof! Ieder jaar hebben vele bezoekers een onvergetelijke dag in het prachtige speelpark. Niet alleen bij mooi weer, maar ook bij regen of sneeuw, want naast het attractiepark is er ook een 3000m2 grote indoor speeltuin voor volop speelplezier het hele jaar door! Sprookjeshof is niet alleen een attractiepark, maar er kan ook een rondvaart worden gemaakt over het Zuidlaardermeer.

14 km vanaf het hotel

 • Landgoed Nienoord

  Op Landgoed Nienoord zijn meerdere toeristische attracties gevestigd, geschikt voor de leukste dagjes uit en groepsactiviteiten. Zo is er op het landgoed o.a een familiepark, zwembad, oude borg, museum en café. Toegang tot het landgoed is gratis.

  25 km vanaf het hotel

 • Kartracing en bowling Groningen

  Racegeluiden, snelheid, scherpe bochten, voelt u de adrenaline al opkomen? Trek een overall aan, zet de helm op en race! Kartracing & Bowling Groningen heeft een uitdagende indoor kartbaan met supersnelle karts en een gezellige bowlingbaan.

  9,5 km vanaf het hotel

FC Groningen

FC Groningen

In 2006 maakte FC Groningen de overstap naar een nieuw onderkomen, dat twee jaar later werd uitgebreid tot een stadion met een capaciteit van 22.550 zitplaatsen. Met de overgang van het roemruchte Stadion Oosterpark naar het fonkelnieuwe hypermoderne stadion werd een nieuw hoofdstuk geschreven in de Groninger profvoetbalperiode die in 1954 begon. Tijdens een rondleiding laat FC Groningen alle aansprekende ruimtes van het nieuwe stadion zien.

6 km vanaf het hotel

 • Joytime

  Bij recreatieplas De Kleine Moere in Grolloo (centraal gelegen in Drenthe) vindt u Joytime Vrijetijdsactiviteiten. Met het Outdoor Belevingspark, nieuw en uniek in Nederland, het Klimpark Outdoor Grolloo en een prachtig paviljoen met ruime terrassen. ‘Wat een fantastische plek!’ is een veel gehoorde reactie.

  39 km vanaf het hotel

 • Attractiepark Drouwenerzand

  Drouwenerzand is een attractiepark met verschillende attracties voor kinderen van 3 tot ongeveer 14 jaar. Het park is gelegen in de Drentse gemeente Borger-Odoorn in het natuurgebied Drouwenerzand.

  34 km vanaf het hotel

 • Pitch&Putt

  Pitch&Putt Golf is golf voor iedereen. Dit maakt Pitch&Putt Golf uniek, want ook zonder golfervaring, mag je er golfen. De golfbaan bestaat uit een kleine 18-holes en is voor elk niveau een uitdaging. Van de afslag tot de vlag, varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden, is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

  10 km vanaf het hotel

Zeehondencentrum Pieterburen

Zeehondencentrum Pieterburen

Het Zeehondencentrum in Pieterburen is het grootste opvangcentrum voor zeehonden in Nederland. Sinds 1971 worden er al zeehonden opgevangen die gewond, ziek of verweesd zijn. Iedere zeehond in nood wordt geholpen en vrijgelaten wanneer deze hersteld is. Kom langs en ontdek SEALS, SEA, SCIENCE in het bezoekerscentrum.

36 km vanaf het hotel

 • Zwemparadijs Tropiqua

  Subtropisch zwembad voor buitengewoon zwemplezier voor jong en oud. Met glijbaan, peuterbad en een wedstrijdbad waar ook zwemlessen worden gegeven.

  19 km vanaf het hotel

 • Kano huren

  Bent u avontuurlijk ingesteld? Wilt udichtbij het wateroppervlak zitten en op ontdekkingsreis gaan op het Paterswoldsemeer? Ga dan naar Jachthaven Zuidwesthoek om een kano of andere boot te huren.

In ons hotel hangt een informatiemuur met nog meer parken, musea's, tuinen en activiteiten om te ondernemen. Ook hebben we minicards met gratis informatie en kortingen. Kijk ook eens onder groepsactiviteiten voor nog meer leuke dingen die te doen zijn in de omgeving.