Direct naar de contentDirect naar de footer
De perfecte ambiance
De perfecte ambiance

voor zowel een lunch, borrel als diner ...

;

Restaurant

Graag heten wij u welkom in ons sfeervolle The Falcon Restaurant, het a la carte restaurant van hotel Groningen - Westerbroek waar u culinair kunt genieten. De menukaart bestaat uit traditionele gerechten uit voornamelijk de Frans-Nederlandse keuken, maar ook tongstrelende suggesties van onze chef-kok.

Ontbijt

Ontbijt

Het uitgebreide ontbijtbuffet is geopend van 06:00 tot 10:30 uur voor zowel onze hotelgasten als restaurantgasten. In de weekenden wordt het ontbijtbuffet geserveerd tussen 07:00 en 11:00 uur.
Lunch

Lunch

Het vernieuwde restaurant is de ideale locatie voor een koffiestop met gebak, maar ook voor een heerlijke lunch bent u bij ons aan het juiste adres. Heerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance, tegen een eerlijke prijs.
Diner

Diner

De menukaart bestaat uit traditionele gerechten uit voornamelijk de Frans-Nederlandse keuken, maar ook tongstrelende suggesties van onze chef-kok.
Zeeuwse Mosselen

Zeeuwse Mosselen

Ze zijn er weer: Verse Mosselen! We hebben ook dit jaar weer heerlijke mosselen. geserveerd met friet, stokbrood en huisgemaakte sauzen  
Maandmenu (tip)

Maandmenu (tip)

Iedere maand stelt de chef-kok, samen met de keukenbrigade, een nieuw maandmenu samen. Het maandmenu bestaat uit een drie-gangen (keuze)menu met een vaste lage prijs van €25. U heeft altijd de keuze tussen een vlees-, vis-, of vegetarisch gerecht.
High Tea

High Tea

Naast onze heerlijke lunches en diners kunt u tevens genieten van een verrassende High Tea. Op tafel presenteren wij etagères met zoete lekkernijen zoals onze huisgemaakte chocolade arretjescake en roomboterkoek. Ook de traditionele scones en sandwiches ontbreken niet.
Brunch

Brunch

Wij organiseren een aantal brunches per jaar op vaste data's. Het is uiteraard ook mogelijk om met een gezelschap op een andere dag te brunchen!
Lunch op tafel

Lunch op tafel

Wij presenteren u een uitgebreide lunch op tafel met heerlijke warme en koude specialiteiten. De lunch op tafel is te bestellen vanaf 4 personen.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Vanaf 20 personen bieden wij de mogelijkheid te reserveren voor het lunchbuffet (open buffet).
Reviewz
Gemiddelde score:
9,1
519 beoordelingen
Robert
Hotel Groningen-Westerbroek 
Heerlijk gegeten bij Van der Valk!

Bediening was heel goed, eten erg lekker. Goede sfeer, mooie eetzaal. Helemaal goed!

IETS TE VIEREN

  • Buffetten van €17,50 tot €50,00 p.p.
  • Menu's van € 25,00 tot 34,50 p.p.
  • Recepties vanaf 12,50 p.p.
  • Feestavond vanaf 24,50 p.p.
  • Feest vieren om vervolgens heerlijk uit te slapen in alle rust
  • Bekijk onzezalenaccommodatie

Voor advies op maat kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers.

Telefoon: 050-4046404
E-mail: sales@westerbroek.valk.com