Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Graag heten wij u welkom in ons sfeervolle The Falcon Restaurant, het a la carte restaurant van hotel Groningen - Westerbroek waar u culinair kunt genieten. De menukaart bestaat uit traditionele gerechten uit voornamelijk de Frans-Nederlandse keuken, maar ook tongstrelende suggesties van onze chef-kok.

Ontbijt

Ontbijt

Het uitgebreide ontbijtbuffet is geopend van 06:00 tot 10:30 uur voor zowel onze hotelgasten als restaurantgasten. In de weekenden wordt het ontbijtbuffet geserveerd tussen 07:00 en 11:00 uur.
Lunch

Lunch

Het vernieuwde restaurant is de ideale locatie voor een koffiestop met gebak, maar ook voor een heerlijke lunch bent u bij ons aan het juiste adres. Heerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance, tegen een eerlijke prijs.
Diner

Diner

De menukaart bestaat uit traditionele gerechten uit voornamelijk de Frans-Nederlandse keuken, maar ook tongstrelende suggesties van onze chef-kok.
Halloween Brunch

Halloween Brunch

28 oktober is het weer Halloween! Op zondag hebben wij een Halloween brunch voor u klaar staan. Vanaf 12:00 uur bent u van harte welkom in ons griezelige The Falcon restaurant.
Maandmenu (tip)

Maandmenu (tip)

Iedere maand stelt de chef-kok, samen met de keukenbrigade, een nieuw maandmenu samen. Het maandmenu bestaat uit een drie-gangen (keuze)menu met een vaste lage prijs van €25. U heeft altijd de keuze tussen een vlees-, vis-, of vegetarisch gerecht.
High Tea

High Tea

Naast onze heerlijke lunches en diners kunt u tevens genieten van een verrassende High Tea. Op tafel presenteren wij etagères met zoete lekkernijen zoals onze huisgemaakte chocolade arretjescake en roomboterkoek. Ook de traditionele scones en sandwiches ontbreken niet.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Vanaf 20 personen bieden wij de mogelijkheid te reserveren voor het lunchbuffet (open buffet).
Sinterklaasbrunch

Sinterklaasbrunch

Op zondag 2 december bent u en de kinderen van harte welkom op onze speciale Sinterklaas Brunch!
Reviewz
Gemiddelde score:
9,0
544 beoordelingen
Tony Kuyken
Hotel Groningen-Westerbroek 
Voldoet 100% aan verwachting

Visschotel "Westerbroek"

IETS TE VIEREN

  • Buffetten van €17,50 tot €50,00 p.p.
  • Menu's van € 25,00 tot 34,50 p.p.
  • Recepties vanaf 12,50 p.p.
  • Feestavond vanaf 24,50 p.p.
  • Feest vieren om vervolgens heerlijk uit te slapen in alle rust
  • Bekijk onzezalenaccommodatie

Voor advies op maat kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers.

Telefoon: 050-4046404
E-mail: sales@westerbroek.valk.com