Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Graag heten wij u welkom in ons sfeervolle The Falcon Restaurant, het a la carte restaurant van hotel Groningen - Westerbroek waar u culinair kunt genieten. De menukaart bestaat uit traditionele gerechten uit voornamelijk de Frans-Nederlandse keuken, maar ook tongstrelende suggesties van onze chef-kok.

Ontbijt

Ontbijt

Het uitgebreide ontbijtbuffet is geopend van 06:00 tot 10:30 uur voor zowel onze hotelgasten als restaurantgasten. In de weekenden wordt het ontbijtbuffet geserveerd tussen 07:00 en 11:00 uur.
Lunch

Lunch

Het vernieuwde restaurant is de ideale locatie voor een koffiestop met gebak, maar ook voor een heerlijke lunch bent u bij ons aan het juiste adres. Heerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance, tegen een eerlijke prijs.
Diner

Diner

De menukaart bestaat uit traditionele gerechten uit voornamelijk de Frans-Nederlandse keuken, maar ook tongstrelende suggesties van onze chef-kok.
High Tea

High Tea

Naast onze heerlijke lunches en diners kunt u tevens genieten van een verrassende High Tea. Op tafel presenteren wij etagères met zoete lekkernijen zoals onze huisgemaakte chocolade arretjescake en roomboterkoek. Ook de traditionele scones en sandwiches ontbreken niet.
Maandmenu (tip)

Maandmenu (tip)

Iedere maand stelt de chef-kok, samen met de keukenbrigade, een nieuw maandmenu samen. Het maandmenu bestaat uit een drie-gangen (keuze)menu met een vaste lage prijs van €26,00. U heeft altijd de keuze tussen een vlees-, vis-, of vegetarisch gerecht.
Lunch op tafel

Lunch op tafel

Wij presenteren u een uitgebreide lunch op tafel met heerlijke warme en koude specialiteiten. De lunch op tafel is te bestellen vanaf 2 personen.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Vanaf 25 personen bieden wij de mogelijkheid te reserveren voor het lunchbuffet (open buffet). Wij presenteren u een uitgebreid lunchbuffet met heerlijke warme en koude specialiteiten.
Brunchen

Brunchen

Naast onze geplande brunches (zie brunch agenda) is het uiteraard ook mogelijk om met een gezelschap, groter dan 25 personen, op een andere dag te brunchen.
Brunch agenda

Brunch agenda

Wij organiseren een aantal brunches per jaar op vaste data's. Het is uiteraard ook mogelijk om met een gezelschap op een andere dag te brunchen!
Paasbrunch

Paasbrunch

Op Eerste en Tweede Paasdag kunt u weer heerlijk genieten van onze uitgebreide Paasbrunch.
Vaderdagbrunch

Vaderdagbrunch

In een gemoedelijke sfeer ontvangen wij u op zondag 16 juni met een glaasje prosecco en presenteren wij u vervolgens een gevarieerd uitgebreid brunchbuffet.
Sinterklaasbrunch

Sinterklaasbrunch

Op zondag 1 december bent u en de kinderen van harte welkom op onze speciale Sinterklaas Brunch!
Kerstbrunch

Kerstbrunch

Op Eerste en Tweede Kerstdag kunt u weer heerlijk genieten van onze uitgebreide Kerstbrunch.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
613 beoordelingen
G
Hotel Groningen-Westerbroek 
Ruime gezonde keus

De ruime gezonde keus zorgt er voor dat als ik in de buurt ben dit restaurant iedere keer weer bezocht wordt (familie woont in de buurt, Veendam).

IETS TE VIEREN

  • Buffetten van €17,50 tot €50,00 p.p.
  • Menu's van € 25,00 tot 34,50 p.p.
  • Recepties vanaf 12,50 p.p.
  • Feestavond vanaf 24,50 p.p.
  • Feest vieren om vervolgens heerlijk uit te slapen in alle rust
  • Bekijk onzezalenaccommodatie

Voor advies op maat kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers.

Telefoon: 050-4046404
E-mail: sales@westerbroek.valk.com