Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Graag heten wij u welkom in ons sfeervolle The Falcon Restaurant, het a la carte restaurant van hotel Groningen - Westerbroek waar u culinair kunt genieten. Om online een tafel te reserveren vragen wij u om hieronder een keuze te maken tussen de restaurantactiviteiten.

Ontbijt

Ontbijt

Het uitgebreide ontbijtbuffet is geopend van 06:00 tot 10:30 uur. In de weekenden wordt het ontbijtbuffet geserveerd tussen 07:00 en 11:00 uur.
Lunch

Lunch

Het restaurant is de ideale locatie voor een koffiestop met gebak, maar ook voor een heerlijke lunch bent u bij ons aan het juiste adres. Heerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance, tegen een eerlijke prijs.
Diner

Diner

De menukaart bestaat uit traditionele gerechten uit voornamelijk de Frans-Nederlandse keuken, maar ook tongstrelende suggesties van onze chef-kok.
High Tea

High Tea

Naast onze heerlijke lunches en diners kunt u tevens genieten van een verrassende High Tea. Op tafel presenteren wij etagères met lekkernijen zoals onze huisgemaakte chocolade arretjescake en roomboterkoek. Ook de traditionele scones en sandwiches ontbreken niet.
Lunch op tafel

Lunch op tafel

Lekker ongedwongen tafelen en genieten van een assortiment kleine lunchgerechten. Wij presenteren u op etagères een uitgebreide lunch op tafel met heerlijke warme en koude specialiteiten.
Iets te vieren?

Iets te vieren?

Een feestje vieren zonder de woonkamer opnieuw in te moeten richten om aan de 1,5 meter te voldoen? Komt dan naar ons restaurant en vier de speciale gebeurtenis in een ontspannen en gezellige sfeer. Er zijn verschillende mogelijkheden!
High Wine

High Wine

Houdt u er van om lekker te borrelen met goede wijnen? Dan is dit iets voor u! Wij serveren zes gangen en bij vijf van de gangen serveren wij een half glaasje bijpassende wijn. Informatie over de smaken en de herkomst van de wijnen krijgt u aan tafel.
Babyshower High Tea

Babyshower High Tea

De geboorte van een baby is erg bijzonder en dat mag gevierd worden. Een High Tea leent zich hier perfect voor. Gezellig met vriendinnen, familie en de aanstaande moeder bijkletsen onder genot van hapjes en drankjes.
Zeeuwse Mosselen

Zeeuwse Mosselen

Ze zijn er weer: Verse Mosselen! We hebben ook dit jaar weer heerlijke mosselen. geserveerd met friet, stokbrood en huisgemaakte sauzen. Heerkijk in combinatie met de Grüner Veltliner Sepp Moser Niederösterreich.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
741 beoordelingen
fkd
Hotel Groningen-Westerbroek 
Lekker buiten op tgerras

Vlotte bediening, goede interactie, fijn samengesteld 12-uurtje