Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Graag heten wij u welkom in ons sfeervolle The Falcon Restaurant, het a la carte restaurant van hotel Groningen - Westerbroek waar u culinair kunt genieten.

Om online een tafel te reserveren vragen wij u om hieronder een keuze te maken tussen de restaurantactiviteiten.

Ontbijt

Ontbijt

Het uitgebreide ontbijtbuffet is geopend van 06:00 tot 10:30 uur voor zowel onze hotelgasten als restaurantgasten. In de weekenden wordt het ontbijtbuffet geserveerd tussen 07:00 en 11:00 uur.
Lunch

Lunch

Het vernieuwde restaurant is de ideale locatie voor een koffiestop met gebak, maar ook voor een heerlijke lunch bent u bij ons aan het juiste adres. Heerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance, tegen een eerlijke prijs.
Diner

Diner

De menukaart bestaat uit traditionele gerechten uit voornamelijk de Frans-Nederlandse keuken, maar ook tongstrelende suggesties van onze chef-kok.
High Tea

High Tea

Naast onze heerlijke lunches en diners kunt u tevens genieten van een verrassende High Tea. Op tafel presenteren wij etagères met lekkernijen zoals onze huisgemaakte chocolade arretjescake en roomboterkoek. Ook de traditionele scones en sandwiches ontbreken niet.
High Wine

High Wine

Houdt u er van om lekker te borrelen met goede wijnen? Dan is dit iets voor u! Wij serveren zes gangen en bij vijf van de gangen serveren wij een half glaasje bijpassende wijn. Informatie over de smaken en de herkomst van de wijnen krijgt u aan tafel.
Maandmenu (tip)

Maandmenu (tip)

Iedere maand stelt de chef-kok, samen met de keukenbrigade, een nieuw maandmenu samen. Het maandmenu bestaat uit een drie-gangen (keuze)menu met een vaste lage prijs van €26,00. U heeft altijd de keuze tussen een vlees-, vis-, of vegetarisch gerecht.
Lunch op tafel

Lunch op tafel

Wij presenteren u een uitgebreide lunch op tafel met heerlijke warme en koude specialiteiten. De lunch op tafel is te bestellen vanaf 2 personen.
Babyshower High Tea

Babyshower High Tea

De geboorte van een baby is erg bijzonder en dat moet gevierd worden. Een high tea leent zich hier perfect voor. Gezellig met vriendinnen, familie en de aanstaande moeder bijkletsen onder genot van hapjes en drankjes.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Vanaf 25 personen bieden wij de mogelijkheid te reserveren voor het lunchbuffet (open buffet). Wij presenteren u een uitgebreid lunchbuffet met heerlijke warme en koude specialiteiten.
Brunchen

Brunchen

Naast onze geplande brunches is het uiteraard ook mogelijk om met een gezelschap, groter dan 25 personen, op een andere dag te brunchen.
Paasbrunch

Paasbrunch

Op Eerste en Tweede Paasdag kunt u weer heerlijk genieten van onze uitgebreide Paasbrunch. Wij ontvangen u graag met een glaasje prosecco om u vervolgens een gevarieerd brunchbuffet te presenteren.
Moederdagbrunch

Moederdagbrunch

Verwen uw moeder of een speciaal iemand dit jaar met een heerlijke brunch op zondag 10 mei.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
741 beoordelingen
Albert
Hotel Groningen-Westerbroek 
Heerlijk eten in een ontspannen sfeer

Heel erg lekker gegeten in een heel ontspannen sfeer, we komen hier vaker en vinden het iedere keer weer een beleving, heerlijk!

IETS TE VIEREN

  • Buffetten van € 26,00 p.p.
  • Menu's van € 26,00 p.p.
  • Recepties vanaf € 15,00 p.p.
  • Feestavond vanaf € 24,50 p.p.
  • Feest vieren om vervolgens heerlijk uit te slapen in alle rust
  • Bekijk onze zalenaccommodatie

Voor advies op maat kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers.

Telefoon: 050-4046404
E-mail: sales@westerbroek.valk.com